Партньор на Проватон
 Когато искате да сте отгоре: 10-те най-добри пози

Когато искате да сте отгоре: 10-те най-добри пози

Сподели в

Понякога искаме да се отдадем на лежерен секс с повече чувства, друг път оставяме партньорът ни да се развихри, докато ние си лежим послушно, но има и такива случаи, в които сме яхнали здраво вълната на възбудата и имаме нуждата да се развихрим. Тогава е повече от желателно да заемем водещата позиция и да се отдадем на бурните страсти. Ето в кои пози ще ни се получи най-добре и ще изпитаме върховно удоволствие:

1.Седнала в скута му с лице към него

Партньорът ви трябва да е в седнало положение на ръба на леглото и вие заставате с лице към него и го възсядате. В тази поза можете да контролирате напълно степента на проникване, а ръцете ви са напълно свободни. Използвайте ги за стимулация или просто прегърнете половинката си.

2.Ездачката

Коя жена не обича да бъде ездачката? В тази поза любимият ви е легнал по гръб, а вие сте седнали отгоре с лице към него. Ръцете ви са на гърдите му и ви служат за опора. Прекрасна поза, която ви дава пълен контрол над ситуацията. Тук можете да експериментирате и да правите, какво пожелаете с ръцете на партньора.

3.Обърнатата ездачка

Още по-възбуждащ вариант на ездачката. Условията са същите, единствената разлика е да седнете с гръб към половинката. Можете да правите различни движения с дупето, освен това в тази поза е по-лесно да стимулирате клитора си.

4.Седнала в скута му

Той е седнал на ръба на леглото или на стол, а вие сте седнали в скута му с гръб към него. В тази поза ръцете ви са напълно свободни.

5.Лотус

Тази поза е за по-спокоен акт и с нея можете да установите по-добра душевна близост. И двамата сте седнали един в друг, на пода или на леглото. Обвили сте партньора си с крака, както и той вас. Чудесна поза за перфектен очен контакт.

6.Мързеливият господин

Партньорът ви трябва да е седнал на леглото с изпънати крака. Можете да сложите няколко възглавници зад гърба му. Вие сядате в скута му с лице към него и напълно контролирате бързината на секса.

7.Кръжаща пеперуда

Тази поза е изцяло за ваше удоволствие. Партньорът ви е легнал по гръб, а вие сте върху него, по-точно върху лицето му. Той ви прави френска любов, а бедрата ви са около главата му.

8.Водопад

Партньорът ви е легнал по гръб на ръба на леглото. Тялото му (от кръста до главата) виси надолу. Вие сядате отгоре, също като при ездачката.

9.Паяк

И двамата сте седнали на леглото един срещу друг. Също както при поза лотус, седнете върху него, само че този път и двамата трябва да се облегнете назад.

10.69

Като този път вие сте отгоре. По този начин можете да контролирате напълно оралната стимулация, която ви прави партньорът.
https://woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *