Партньор на Проватон
 8 невероятни истории: Секс с непознат

8 невероятни истории: Секс с непознат

Сподели в

Всички сме си мечтали за неочакван секс с непознат и сме гледали филми с подобен сценарий, но какво представлява това преживяване в реалността? Нека разберем още сега!

На строителната площадка

„Запознах се с едно момиче в бар. Веднага се харесахме и само след секунди се награбихме и си хванахме такси. Дори не издържахме от вратата на колата до хотелската ѝ стая. Правихме секс на строителната площадка до него до сутринта.“, М.

На сватбата на най-добрия ми приятел

„Сватбата на най-добрия ми приятел се състоя извън града. Затова всички гости бяхме отседнали в хотел. Аз бях един от многото шафери, имаше и няколко много хубави шаферки.

След като празненството приключи, бях с един приятел в асансьора в хотела и в последния момент се качи най-красивата шаферка и каза: „Забравих да си запазя стая за довечера, не знам къде ще спя.“ Дори не знаех как се казва, но знаех, че трябва да ѝ дам ключа от стаята ми. Отидох до магазина с приятеля ми и когато се върнах, бях изненадан, че тя беше там. Не очаквах да се съгласи да спи при мен. Вместо това, я заварих чисто гола на леглото ми. И до днес не знам как се казва.“, И.
Секс в тоалетната

„Бях се уговорил да пия бира с добър приятел. Той дойде и беше довел с него момиче, чието име ми убягва, но си спомням перфектно, че първата ми мисъл, когато я видях беше: „Ще правя секс с нея.“ Попрекалихме с алкохола и тя започна да ме опипва през дънките. След няколко минути се оказахме в тоалетната, където правихме страхотен секс. След това се върнахме обратно и продължихме да пием.“, С.

В палатка

„Бях на голям фестивал с палатки и един ден видях едно много красиво момиче. Бях толкова впечатлен, просто отидох при нея и я целунах. Тя от своя страна ме заведе в палатката ѝ. Правихме груб, животински секс, без да си разменим нито дума.“, П.

Да се събудиш с презерватив, залепнал на крака

Прибирах се късно от работа и чаках автобуса, който се бавеше. На спирката имаше още две момчета. Те ме заговориха и ме попитаха дали не искам да отидем у тях и да изпием по едно. Бяха симпатични и аз се съгласих. Толкова много пихме, че дори и не разбрах кога започнахме да се събличаме. Правихме секс и на следващата сутрин се събудих гола, със залепнал за крака презерватир. Беше страхотно!“, А.

Нямаше кой да я оправи

„Имам един приятел гей, който беше излязъл с няколко негови дружки и с тях имаше едно момиче, което тъкмо беше скъсало с гаджето си. Той ми написа: „Тук има хубаво момиче, което има нужда от секс, а всички тук сме гейове.“ Мислех, че се шегува, но като отидох се оказа, че е бил съвсем сериозен. Беше странно, но в крайна сметка се запознах с това момиче и правихме секс.“, Е.

„Ще правиш ли секс с мен?“

„Бях на бар с няколко приятели и до нас имаше много хубави момичета. След няколко наздравици едно от тях ме докосна по крака с токчето си. Бях с гръб към нея и затова се обърнах. Тогава тя каза: „Ще ме чукаш ли?“, разбира се, че се възползвах.“, М.
„Приятелите ми ме дразнеха“

„Бях излязла с две приятелки и техните гаджета навън. Не си прекарвах добре, защото в един момент всички започнаха да се натискат и аз бях петото колело и се почувствах някак излишна. Толкова се ядосах, че просто сграбчих едно момче, което минаваше покрай мен. Оказа се, че и на двама ни много ни харесва и целувките ни прераснаха в секс в тоалетната. Беше супер, не се видяхме никога повече.“, С.

https://woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *