Партньор на Проватон
 Деца стават общинари за един ден във Варна

Деца стават общинари за един ден във Варна

Сподели в

Днес от 10 часа  в Община Варна стартира кампанията “Мениджър за един ден”, в рамките на която деца ще управляват Варна” за 24 часа

Инициативата е ежегодна и цели институциите да отворят вратите си за ученици и студенти, които да се запознаят с особенностите на управлението и бизнеса.

В рамките на „Мениджър за един ден“ утвърдени специалисти от бизнеса, услугите, институциите и неправителствения сектор отварят вратите на своите организации за високо мотивирани ученици и студенти и споделят своя опит с младите хора.

“ Мениджър за един ден” е една от най-значимите инициативи на JA Bulgaria. Целта й е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години. По време на инициативата висши държавни управници и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот помагат на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната институция или компания в рамките на един работен ден.

„Мениджър за един ден“ е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията. Тазгодишното издание ще се проведе на 30 октомври в цялата страна.

Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *