Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 29 октомври – 4 ноември

Любовен хороскоп за 29 октомври – 4 ноември

Сподели в

В последните дни на октомври и първите на ноември, миналото ще напомни за себе си. Това ще се дължи на ретроградните Венера и Уран и ще доведе до обрати в любовния живот. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
Между вас и половинката ви определено се случва нещо, което се нуждае от внимание. Възможно е финансови затруднения да се окажат причина за спорове, чувство за несигурност. Венера е ретроградна във вашия сектор на взаимоотношенията в сряда и ще ви напомни какво в любовния ви живот има нужда от поправка. Може да става въпрос за пари или нещо друго в този смисъл.
Телец
Тази седмица, Венера, която понастоящем е ретроградна в партньорския ви сектор, ще се противопостави на Уран, който сега е в знака Телец. Не може да се каже какво ще се случи под влиянието на тази енергия. Възможно е да дадете втори шанс на някого, знаейки дълбоко в себе си, че той няма да се промени. Друга възможност е партньорът ви да се покаже в светлина, в която не сте очаквали да го видите.
Близнаци
От 5 октомври, планетата на любовта Венера зае своята ретроградна позиция, което наложи промени не само във финансов и любовен план. Що се отнася до романтиката и любовния ви живот, тази седмица ще решите дали да дадете на някого втори шанс. Нещата ще са леко сложни. Ако се намирате във връзка, с половинката ви е напълно възможно да усетите затишие на любовните искри, но това е само временно.
Рак
Драмата в любовния ви живот може да достигне своя връх. Възможна е раздяла, ако скоро сте се запознали с някого, тъй като той или тя ще ви разочароват по някакъв начин. Ако това се случи, не губете вярата си в любовта.
Лъв
Меркурий ще се премести във вашия сектор на романтиката и заедно с Венера ще направят така, че мислите ви да бъдат насочени предимно към любовта. Решенията, които сте вземали в миналото може да ви разочароват по някакъв начин. Добрата новина? Ще имате възможност да поправите нещата.
Дева
Разговорите с половинката ви ще са фокусирани повече върху финансовите въпроси и по-малко върху романтиката. Сериозно обвързаните Деви ще имат повод за радост, която ще отнеме вниманието ви от ежедневния стрес. Въпреки малките затруднения ще успеете да останете позитивни и да се радвате на това, което имате. Любовта може да е малко объркана, но е истинска.
Везни
Венера, която все още е в ретроградна позиция, ще ви накара да се съмнявате в себе си, да се обвинявате, особено когато става въпрос за любов. Всъщност е точно обратното и трябва да го осъзнаете. Вместо да се затваряте в себе си, припомнете си колко ценни качества имате, покажете самочувствие. Любовта ще последва.
Скорпион
Уран пътува във вашия партньорски сектор, той управлява гама от емоции. През тази седмица ще бъде в опозиция на Венера, която е ретроградна в знака на Скорпион. Това ще доведе до хаос в любовния ви живот, неща от миналото ще напомнят за себе си.
Стрелец
Имате отличен шанс да се освободите от оковите на вашето минало, които са ви дърпали назад от изживяването на любов, която знаете, че наистина заслужавате. Този самоналожен затвор е време да си отиде и да разрешите на сърцето да се развълнува. Може би сте искали партньор, който не е подходящ за вас. За щастие, тази седмица ще осъзнаете, че е време да отворите нова врата пред себе си.
Козирог
Неочаквана ситуация в любовта ще имат представителите на зодия Козирог. Венера и Уран ще бъдат в опозиция във вашия сектор на романтиката. Възможно е между вас и приятел да прехвърчат любовни искри. Ако се намирате във връзка, не е изключено ваш приятел/приятелка или познат да прояви интерес към половинката ви. Ами сега?
Водолей
Меркурий, владетелят на вашия романтичен сектор, ще се премести в 11-и дом на приятелствата. Това ще отвори пред вас нови перспективи в любовен план, добри възможности за нови познанства с интересни личности. Обвързаните Водолеи ще могат да направят планове за забавно събиране или кратка почивка.
Риби
Думите ще излизат бързо от устата ви и ще може да кажете нещо на половинката си, за което ще съжалявате на по-късен етап. Има вариант партньорът ви да загуби някакъв източник на пари, не го съдете. Вместо това окажете нужната подкрепа.
https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *