Партньор на Проватон
 “Гуру на щастието” строи безплатен университет във Варна

“Гуру на щастието” строи безплатен университет във Варна

Сподели в

Авторът на “Метатайната”, продължение на феноменалната “Тайната”, живее инкогнито във Варна, тук се е скрил от света и планира да постави града ни на световната карта.

Мел Гил – духовен съветник, философ, мотиватор, ментор на холивудски звезди, автор на книги, водещ, продуцент, психотерапевт, сценарист и режисьор. Роден в Сингапур преди 60 години, базиран в Чикаго, първо поколение натурализиран американец.

На 19 години при инцидент в пещера губи едната си ръка. След комата животът му се обръща. От 17 годишен е запленен от трудовете по сугестология на българския професор, починал през май тази година, Георги Лозанов. Посвещава живота си на позитивното мислене и помощта към хора, имащи нужда от това. Баща на двама сина. Определя себе си като гражданин на света.

Снимка Фейсбук

Авторът на повече от 15 книги разказва: “Това е книга за тайна, която ни води отвъд всички тайни. Тя навлиза дълбоко в естеството на Вселената и човека и разглежда вечния Закон на привличането. В нея са описани стъпка по стъпка начините и техниките, с помощта на които ще добиете духовно и материално богатство, ще намерите любовта и мечтаното щастие. В основата й лежат събития от реалния живот и уроците, научени от автора при общуването му с Учители и мъдреци от цял свят“.

И защото знаем, че всички един ден ще умрем, защо тогава прекарваме времето си, карайки се с хората около нас, реагирайки бурно на различни неща . Тогава за какво е всичко това? Просто наслаждавайте се на живота. Това е Метатайната.

Гуруто на щастието, както сам се нарича  той,  сподели пред „Нова Варна“ за живота си във Варна, плановете да построи и финансира безплатен университет, както и съветва как да бъдем по-щастливи. Видео: Мердин Берберов, “Нова Варна”

Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *