Партньор на Проватон
 Учениците от „Св. Климент Охридски“ са шампиони по футбол (СНИМКИ)

Учениците от „Св. Климент Охридски“ са шампиони по футбол (СНИМКИ)

Сподели в

22 училищни отбора участваха във футболния турнир, част от Общинските ученически игри 2018/2019 г., който се проведе в спортен комплекс „Локомотив“ и в Технически университет.

Във финалната четворка се получиха оспорвани мачове, някои от които завършиха и след изпълнение на дузпи.

Шампиони в състезанието станаха учениците от СУ „Св. Климент Охридски“, следвани от връстниците си от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, а на трето място се класира тимът на ОУ „Васил Априлов“, съобщиха от дирекция „Спорт“ към Община Варна.

Всички призьори получиха купи, медали, футболни топки и грамоти. Победителят в надпреварата продължава да се състезава за Варна в областните състезания, които ще се проведат през пролетта. През почивните дни продължават надпреварите в Общинските ученически игри по волейбол, баскетбол и футбол.
Шампиони в състезанието станаха учениците от СУ „Св. Климент Охридски“, следвани от връстниците си от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, а на трето място се класира тимът на ОУ „Васил Априлов“. Всички призьори получиха купи, медали, футболни топки и грамоти. Победителят в надпреварата продължава да се състезава за Варна в областните състезания, които ще се проведат през пролетта. През почивните дни продължават надпреварите в Общинските ученически игри по волейбол, баскетбол и футбол.

Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *