Партньор на Проватон
 Загадъчен артист забавлява варненските шофьори (СНИМКИ)

Загадъчен артист забавлява варненските шофьори (СНИМКИ)

Сподели в

Неизвестен уличен артист превърна варненските кръстовища в сцена за своя талант.

За кратко време той събра хиляди почитатели сред изнервените заради натоварения трафик шофьори  и пешеходци в разкопаната морска столица на България.

От няколко дни мъжът демонстрира своите циркови умения на различни топоси в морската столица. Той е бил забелязан на  булевард “Сливница”, булевард “Цар Освободител”, както и около стадион “Спартак”.
Своите спектакли той поставя и по утвърден сценарий. Докато светофарът свети червено за автомобилите и зелено за пешеходците, той представя акробатичните си номера, а след това преминава край колите, подавайки шапката си, за да прибере възнагражденията за изпълненията си.

Мистериозният артист провокира и вълна от противиречиви коментари във Facebook с изненадващата си творческа дейност по изпълнените с прах, дупки и гневни шофьори градски улици.

Една част от хората смятат, че шоуто е рисково и генерира условия за пътни инциденти: “Може да е изкуство, но е твърде опасно, а и лош пример за подрстващите, малките деца се впечатляват и подражават, а и се расейват по всичко, така стават не внимателни и забравят какво си им повтарял.

Хиляди селфита се правят на опасни места от професионалисти и доста пострадали деца има от тази мода. Пътното платно не е мястото.” Друга част го одобряват и смятат, че то е нормална проява в чужбина и че създава добро настроение: “На червено чакаме 70 сек. Какво ви пречи ако има такова изпълнение и някой може да помогне? Не ходи по заведенията да проси от маса на маса,изнася ви шоу и дори да светне зелено може да го изчакате, а не да го хвърлите на предния си капак,както се изрази един от вас”.

“Малко разнообразие в скучния ден”, коментира друг член на групата Виждам те КАТ-Варна.
Безспорно усърдието и вдъхновението му са достойни за уважение, а безопасността му зависи от всички нас. Не е ясна самоличността на атрактивния и загадъчен жонгльор, но може би ще я раберем съвсем скоро.

Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *