Партньор на Проватон
 Кметът и премиерът с нова обиколка на ремонтите във Варна (СНИМКИ)

Кметът и премиерът с нова обиколка на ремонтите във Варна (СНИМКИ)

Сподели в

Нова изненадваща проверка  на разкопките във Варна направиха премиерът Бойко Борисов и кметът Иван Портних. Заедно те отново инспектирахме строителните обекти във Варна.
“На финала сме на изграждането на пробива на бул. “Сливница” – от бул. “Янош Хуняди” до бул. “Атанас Москов”, за който правителството осигури 4,5 млн. лв. Поставили сме си за цел до края на месеца обектът да е готов”, написа Портних във Facebook.
След това предстои изграждане и на рампа от “Ат. Москов” за алтернативно качване до автомагистрала “Хемус”.
След това те са проверили и изграждането на бул. “Левски”, където в момента активно се работи по кръговите кръстовища с бул. “Владислав” и бул. “Сливница”, като целта е до 20 дена да бъде пуснато движението по тях.
Напредва и ремонтът на старата част на трасето – от бул. “Осми приморски полк” до ул. “Брегалница”, с укрепване на подлезите и мостовите съоръжения.
Кметът и министър-председателят са огледали и строителството на бул. “Народни будители” в квартал “Аспарухово”, където тече изграждането на два нови пешеходни подлеза за безопасен достъп до Морската гимназия.
Напредват и дейностите по ремонта от кръговото кръстовище на бул. “Народи будители” и ул. “Мара Тасева” до новоизграденото кръгово кръстовище на бул. “Народни будители” с ул. “Св. св. Кирил и Методий”. Там вече е положен биндер по трасето.

Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *