Партньор на Проватон
 „По моя начин“ – официалната автобиография на Димитър Бербатов

„По моя начин“ – официалната автобиография на Димитър Бербатов

Сподели в

На 10 ноември 2018 година от 12:30 часа луксозното издание „По моя начин” ще бъде официално представено в книжарница „Сиела“ в Paradise Center. Книгата ще бъде налична във всички книжарници на издателя от сутринта на същия ден, а от 21 октомври е предвидена възможност за предварителни заявки на уебсайта на „Сиела”.

Официалното представяне на автобиографията не е помпозна церемония, а среща на Димитър Бербатов с първите читатели. Те ще могат да получат автограф от автора върху своя екземпляр, както и да си направят снимка с него, която да споделят в социалните мрежи.

Вдъхновяващата история на едно обикновено българско момче, стигнало до върховете на световния футбол, е разказана в близо 500 страници. Написана честно и неподправено, тя дава отговори и буди размисли. В нея Димитър е открит както никога досега и със сигурност има с какво да изненада и своите фенове, и своите отрицатели. Изданието съдържа непубликувани до момента снимки от личния архив на футболиста, а автор на предговора е самият сър Алекс Фъргюсън.

В съботния 10 ноември по обяд, почитателите на красивата и чиста игра ще мога да си подарят една ценна книга и едно вълнуващо преживяване сред книги.

Начало

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *