Партньор на Проватон
 КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ДА МУ ЛИПСВАТЕ

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ДА МУ ЛИПСВАТЕ

Сподели в

Независимо от това дали сте във връзка или не, ви представяме десет съвета как да направите така, че да му липсвате, на човека от когото се интересувате, независимо дали става въпрос за вашия дългогодишен партньор или за бивше гадже , което искате да си върнете.

Мъжете са сложни. Необходимо е постоянно внимание, много любов и искат да бъдат „на лов“ за жени, които ги интересуват. Понякога е трудно да се намери баланс във връзката.

Понякога е добре да се даде възможност на мъжете да ви „ловуват“.

Ако сте във връзка

Ако чувствате, че започва да избледнява искрата във вашата връзка, не се отчайвайте. С течение на времето това се случва при повечето връзки. Позволете на партньора си да се старае за вас. Ето как.

Разкажете му как сте прекарали деня

Един от най-красивите начини да направите така, че да му липсвате е, ако добре се забавлявате без него. Той иска да бъде част от живота ви и да ви направи щастливи и ще се старае да спечели вниманието ви с цел да ви покаже, че можете добре да се забавлявате и в неговата компания.

Не бъдете на разположение във всеки момент

Ако ви изпрати съобщение, не му отговаряйте веднага, освен ако това не е необходимо. Дайте малко време, за да се запита какво правите. Това ще го заинтригува. Отговорете му след няколко часа и така ще знае, че се забавлявате и без него.

Организирайте му незабравим секс

Вашият партньор ще бъде доволен, ако му подготвите незабравимо  парти в леглото и поради това ще ви пожелава още повече. Затова постарайте се, използвайте въображението си и му организирайте незабравим секс, който ще запомни за цял живот.

Ако приятелят ви не прояви интерес, останете и вие безразлични. Това със сигурност ще събуди интереса му.

Пренебрегвайте го

Ако вашият партньор се отнася студено, играйте същата игра. Просто се дръжте все едно сте твърде заети, за да говорите с него. Нека ви приближи той. Понякога мъжете се нуждаят от възможност да видят, че им липсвате. Дайте им тази възможност.

Ако вече не сте заедно

Ако не сте заедно, тогава ще трябва да играете по друг начин.

Изглеждайте перфектно

Първото правило, когато искате да му липсват на своя бивш е да изглеждате невероятно красива и без него. Това ще го подлуди и ще нарани егото му. Ако знаете, че ще се появи някъде, където ще бъдете и вие, дайте всичко от себе си, за да изглеждате най-добре.

Бъдете се с някой друг

На обществени места бъдете с друг човек, ако знаете, че ще бъде на линия и бившия. Със сигурност ще си спомня всички общи моменти и изведнъж ще започне отново да ви желае.

Отнасяйте се любезно

Когато се срещнете, отнасяйте се с него любезно, все едно става дума за ваш стар приятел, а не за бивши любовник .

Бъдете щастлива без него

Да не се отчайвайте, защото така не става. В такава ситуация той може само да ви съжалява. Трябва да сте щастлива и весела без него. На никого не му липсва отчаяна бивша приятелка .

Поставяйте любимия си парфюм

Ако наистина искате да го накарате да му липсвате, тогава поставете своя любим парфюм. Това ще напомни за всички общи моменти и изведнъж  ще му липсвате.

Понякога е трудно да накарате мъжете да им липсвате, но с малко усилия е възможно. Имайте търпение и не забравяйте – мъжете обичат лов. Дайте им възможност.

HomePage

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *