Партньор на Проватон
 Туристическия бранш обсъжда проблемите си на форум край Варна

Туристическия бранш обсъжда проблемите си на форум край Варна

Сподели в

11-тото издание на Черноморският туристически форум събира бранша между 25 и 27 октомври в курорта “Свети Свети Константин Елена” В периода 25-27 октомври 2018 г. във Варна ще се проведе единадесетият Черноморски туристически форум, който тази година е на тема „Черноморският регион – дестинация за устойчиви местни и транснационални туристически продукти”. Организатори на проявата са Варненска туристическа камара, Община Варна и Министерство на туризма на Република България.

Във фокуса на тазгодишната тема участниците ще имат възможност да споделят добри практики и да обсъдят важни въпроси за обогатяване на туристическото предлагане в Черноморския регион. Ще участват представители на Варненска търговско-индустриална камара, “Култура и туризъм на българския Североизток”, Варненска асоциация на ресторантьорите и хотелиерите, Съюз на екскурзоводите в България, Варненска асоциация на туристическите агенции, Българска асоциация на сомелиерите и виноценителите, Съюз на хотелиерите – Златни пясъци и Съюз на собствениците за развитие на Златни пясъци.

Форумът ще бъде съпроводен и с редица съпътстващи събития – изложба живопис и графика на морска тематика и фото-изложба „Варна през погледа на един чужденец“, конкурс за най-добра дипломна работа на студенти от специалност „Туризъм“, Фото-изложби на тема „110 години к.к. Св. Св.Константин и Елена” и „75 години Природен парк Златни пясъци”.

Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *