Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 22 – 28 октомври

Любовен хороскоп за 22 – 28 октомври

Сподели в

Тази сряда очакваме пълнолуние, което ще повлияе на любовния ни живот. В резултат, това което искаме, ще се разминава донякъде с това, което ще получим. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
През тази седмица Овните ще се вълнуват повече от финансовите въпроси. На път са да разрешат финансова дилема, благодарение на половинката си или на неочаквани доходи. Това ще намали напрежението и ще ви остави и малко време за романтика.
Телец
Представителите на зодията ще са готови на значителна промяна във взаимоотношенията си и основната причина за това е, че изпитват истински и дълбоки чувства към определен човек. Не е изключено някои от вас да са изправени пред избора на стара любов или някой, който скоро е станал част от живота им. Може да се чувствате объркани, но в крайна сметка ще получите просветление и ще разберете наистина с кого искате да бъдете.
Близнаци
Уважаеми Близнаци, време е за промяна! Не може да продължавате да страдате, да изпитвате болка за всяка раздяла, загуба, предателство или липса на движение в една връзка. Не можете да обвинявате себе си и да се подлагате на психически стрес. Седмицата е подходяща, за да потърсите уединение, почивка и възстановяване по начин, който смятате за подходящ. Не забравяйте, че следващият човек, който има привилегията да ви обича, няма да ви приема за даденост.
Рак
Добре е да оставите очакванията свързани с любовта. Може би идеализирате твърде много, освободете се от това, което винаги сте мислили, че искате. Намалете безпокойството и всичко ще си дойде на мястото. Вселената ще ви донесе неща, които ще ви направят щастливи.
Лъв
Представянето ви в работата по някакъв начин ще спомогне за изглаждане на нещата в любовния ви живот. Може би е въпрос на пари, с който вие и любимият човек се борите. Искате да се придвижите напред в отношенията ви, но финансови въпроси са ви карали да се чувствате като заседнали. Сега може да изпълните плановете си стъпка по стъпка.
Дева
Обвързаните Деви ще се радват на повече хармония в любовния си живот. За някои представители на зодията периодът ще е свързан с появата на бивша половинка. Може би той или тя са станали по-зрели с времето. Един от вас може да отправи сериозно предложение към другия, особено ако сте необвързани.
Везни
Вашият партньор може да претърпи драстична промяна във финансов план. Въпреки че не е задължително промяната да е отрицателна, изглежда че ще е внезапна. Също така е възможно да получите ипотечно одобрение за закупуване на нов дом. Бъдете готови да празнувате.
Скорпион
Пълнолунието във вашия партньорски сектор в сряда, определено ще повлияе на емоциите ви. Въпросът: Как ще се почувствате? Уран е тясно свързан с тази фаза на Луната. Ще бъдете убедени, че определен човек е вашата вечна любов. Не забравяйте, че Венера се движи ретроградно в знака на Скорпион, което ви кара да се чувствате неспокойни. Обаче любовта е там. Искате ли я?
Стрелец
В момента няма много какво да направите с любовния си живот и затова може да се почувствате като победени. Преди да хвърлите кърпата и да се откажете изцяло от любовта, защо просто не си починете? Хаосът на ежедневието ви натоварва и нарушава самооценката ви. Обичайте първо себе си!
Козирог
Любовта е навсякъде, Козирози! Може би сте напълно убедени, че сте намерили любовта на живота си. Пълнолунието във вашия романтичен сектор и Уран, обещават обрати. Ще може да получите редица отговори, но не оставяйте любовта да ви заслепи.
Водолей
Когато става въпрос за работа, може да намерите желаната подкрепа от половинката ви. Всъщност той или тя, може да допринесе за това, да се чувствате по-малко уверени в себе си. Сякаш тази седмица по много въпроси ще се разминавате с любимия човек.
Риби
Рибите ще имат разногласия с любимия човек по редица въпроси. Докато двамата държите категорично на мненията си, ще ви бъде трудно да вземете крайни решения, които да ви удовлетворяват. Нека любовта да бъде вашата религия.
https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *