Партньор на Проватон
 3-те зодии, които не живеят за хорското мнение

3-те зодии, които не живеят за хорското мнение

Сподели в

Има няколко зодии, които изобщо не се интересуват кой какво говори за тях. Те са достатъчно независими, уверени и успешни. Ето и кои са те:

Овен

Овните нямат навика да слушат другите. Винаги си има своя позиция, на която държат повече от всичко. Изобщо не се интересуват от клюки и подмолни игри. Вярват, че доброто им отношение към всички ще им се отплати със същото. Понякога обаче това не става точно така и започват нападки от различни страни. Те изобщо не се интересуват от хорското мнение и игнорират всякакви опити за интриги или даване на тон в живота от други страни. Смятат, че ако човек слуша всеки по пътя си, няма да стигнат до никъде. Стратегията им работи и водят доста спокоен живот.

Рак

Никой не може да убеди Раците, че не правят нещо в живота си като хората. Те смятат, че са еталон за поведение, за семеен живот и изобщо всичко, което правят, е върха. Хорското мнение е последното нещо на света, което ги интересуват. Доста по-склонни са да дават акъл на всички около себе си и да сочат себе си за пример. Това е мисията в живота им – да покажат на другите как се живее правилно. Ако някой се опита да им каже, че нещо не правят като хората, никога няма да срещнат разбиране. Само присмех и отново – пример за самите тях.

Стрелец

Стрелците не се впрягат за глупости. Те са хора, които са здраво стъпили на земята. Не си губят времето с излишни емоции, които да ги товарят. Смятат, че животът и без това е достатъчно сложен, за да си създават сами проблеми. Обичат да изслушват мнението на другите, но никога не си правят труда да го взимат присърце. Просто са любезни и показват уважение към човека, който се опитва да им помогне. Но ако някой стане прекалено груб, тогава вече Стрелците ясно ще покажат, че не се интересуват какво мисли някой.

http://lifetime.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *