Партньор на Проватон
 Родих се да бъда Единствена

Родих се да бъда Единствена

Сподели в

Една дума, голяма концепция: „Единствен”. Всяка жена го търси. Той е този, който е незаменим и е създаден точно за нея, но най-вече я допълва, улавя същността й и прави от самата нея Единствената.

Dolce&Gabbana Beauty ви подарява тази специална емоция с новия си аромат – The Only One. Завладяващата женственост и чар са събрани в неподправено ухание, изразяващо вродената радост на жената от живота и неговата динамикаКомпозицията на The Only One съчетава в себе си цвят на виолетка и кафе, в чиято игра се ражда наситеният гурме аромат. Противоположностите наистина се привличат и този парфюм го доказва – смесването на контрастни нотки го прави толкова привлекателен.

Дъхът на виолетка продължава с едва доловим бергамот, подарявайки свеж и сочен букет на сетивата. Нотките на ароматно кафе са смесени с очарователен ирис, а за перфектен завършек е добавена топлата база от ванилия и пачули, придаваща осезателно успокояващ характер с цветната си прегръдка.

Уникалността на жената е възпята в красивата нова правоъгълна форма на флакона с масивна основа. Прасковеният оттенък напомня женствената топлина и блясък, а златният пръстен под капачката добавя финален щрих към елегантния дизайн.

ева.бг

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *