Партньор на Проватон
 Във Варна организират срещи с успели, но неизвестни жени

Във Варна организират срещи с успели, но неизвестни жени

Сподели в

На 30 октомври от 19:00 часа в Социалната чайна е първото издание на „Тя във Варна” социално събитие, което показва жените, които правят невероятни неща всеки ден, но не са известни, научи Moreto.net.
През юни тази година Академия „Екатерина Карвелова” започва да организира форматa ’Тя в Пловдив’ в популярното кафе “Отсреща”, което всеки месец представя активните жени на Пловдив и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали. Споделяйки историите си, те вдъхват увереност на други жени да преследват целите си, докато в същото време получават заслужено признание.
От първото си издание, което се случва в условията на обявен оранжев код за опасно време, събитието се радва на огромен успех и само за няколко месеца се превръща във феномен в социалния живот в Пловдив.
Събитията във Варна ще се провеждат всеки последен вторник на месеца в Социалната чайна на ул. Преслав 53, а през октомври говорителки на събитието са Звездица Патаре – правист, артист, майка, създател на Room88 и Дарина Иванова – водолазен инструктор, активист, младежки работник, създател на “Приятели на Морето” – Варна.
След презентациите всички присъстващи ще имат възможността да се запознаят и обменят опит като за целта ще бъдат използвани различни игри.
Повече за събитието можете да видите на страницата във фейсбук.

морето.нет

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *