Партньор на Проватон
 Проучване разкри: Ето я секс кралицата на зодиака

Проучване разкри: Ето я секс кралицата на зодиака

Сподели в

Проучване на компанията за секс продукти – Lovehoney, разкри кои са зодиите, които най-добре знаят как да се наслаждават на интимната игра. Освен че правят най-добрия секс, същите го и практикуват най-редовно.

И така, кой е зодиакалният знак, който може да се похвали с най-много любовни срещи и е най-доволен от секса? Резултатите вече са факт, а ние доволно протриваме ръце в нетърпеливо очакване да видим кой е той.

И това са… ослепителните и винаги усмихнати, човеколюбивите и волеви представители на зодия Водолей!  На въпроса с колко страстни приключения в леглото могат да се похвалят, именно те дали най-голям брой положителни отговори.

Родените между 20 януари и 18 февруари се наслаждават на много горещи и разтапящи моменти от сексуално естество и никога не им е скучно. Те са описани като непредвидими в секса, интересни, изобретателни и находчиви, а също така и винаги осигуряващи вълнение.

Наред с всичко това, се оказва, че са и много лоялни партньори. И така, как изглежда класацията с топ 5 на зодиите, които правят най-много секс и изпитват най-пълно удовлетворение от него, нека видим сега:
1. Водолей

2. Телец

3. Риби

4. Дева

5. Лъв

Половината от участниците в изследването казват, че вярват в хороскопите и астрологията. Всеки пети мисли, че зодията е важна, за да потръгне връзката и трябва неговата зодия и тази на половинката да си подхождат.

Рибите обичат да влизат в роли и да се обличат необичайно за играта, а Раците са най-чувствените любовници. Везните обичат по-грубия секс, а Овните биха изпробвали белезници и въжета за половия акт, сочат резултатите.

https://woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *