Партньор на Проватон
 Мис Бразилия вдъхнови деца от ОДК – Варна

Мис Бразилия вдъхнови деца от ОДК – Варна

Сподели в

Позира пред младите фотографи

Барбара Виторелли, носителка на титлите „Мис Бразилия ‘2017“ и „Miss Global ‘2017“, се срещна с възпитаници на ЦПЛР – Общински детски комлекс, гр. Варна. С удоволствие тя отговаря на въпросите, които й отправиха децата от Литературен клуб и младежки медиен център „Касталия“ и школа по фотография „Позитив“.

„Надявам се да продължавате да развивате талантите си. Каквото и да правите, го правете с цялото си сърце“, каза пред младите хора Виторелли. „Научете се да мислите извън рамките. Научете се да мислите глобално“, ги посъветва още тя.

Извън светската суматоха красавицата е учителка по литература и пише стихове. Виторелли владее испански, португалски и английски език. Изучавала е също френски език и води лекции в различни университети. „Чета постоянно. Винаги имам книги в багажа си, където и да съм по света“, каза Барбара. „Трябва да сте красиви не само отвън, а и отвътре“, допълни Виторелли.

Барбара получи като подарък книги от „Касталия“. Виторелли дълго позира и за обективите на младите таланти от „Позитив“. Не отказа на никого автограф или селфи.

Минути по-късно възпитаниците на ОДК имаха възможност да се срещнат и с носителките на титлите „Мис България“ Габриела Кирова и Михаела Йорданова, която е актуалната носителка на короната в „Мис Варна“. Всичко това те заснеха с обективите си, а съвсем скоро ще покажат и в мини изложба.

варна утре

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *