Партньор на Проватон
 Как една брада може да трансформира целия живот

Как една брада може да трансформира целия живот

Сподели в

Ако не вярвате че мъжете изглеждат по-добре с брада, тази история ще промени мнението ви. Гуилим Пю е бил 21-годишен бизнесмен, когато създава успешна застрахователна компания, която ръководи от вкъщи.

Това е и една от причините да натрупа много излишни килограми. Този вреден начин на живот обаче се променя, когато бръснарят му казва да си пусне брада.

„По това време бях натрупал много наднормено тегло, работех по 12 часа на ден, а имах и травми, които не ми позволяваха да тренирам. Бизнесът вървеше добре, но аз реших, че имам нужда да подредя живота си и да бъда отново здрав“, споделя Пю.

Преди няколко години Гуилим и приятелите му решават да формират банда. Бръснарят му го съветва да си пусне брада, за да се впише по-добре в групата. Новият музикант решава да продължи своята трансформация като изчисти хранителния си режим.

Най-голямата промяна за него обаче е да напусне работата си, която води до заседяване. Самият той признава, че това е най-доброто решение за здравето си, което е взимал някога.

Тогава той създава свой профил в Instagram и нещата започнали да се случват много бързо. Днес той е модел в лондонската агенция AMCK Models, където работи с някои от най-големите имена в модната индустрия.

Работата дори му позволи да стане посланик на новата марка на Дейвид Бекъм – House 99!

тялото.бг

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *