Партньор на Проватон
 Виктория Бекъм: Няма да участвам в турнето на Спайските заради Елтън Джон!

Виктория Бекъм: Няма да участвам в турнето на Спайските заради Елтън Джон!

Сподели в

Виктория Бекъм е решила да не участва в турнето-завръщане на Spice Girls догодина, заради Елтън Джон. Тя сподели, че преди няколко години е била негов концерт в Лас Вегас и е осъзнала, че събиранията за концерти на момичешката група през 2007 г. и 2008 г. трябва да са последни за нея.
Виктория казва пред австралийското издание на Vogue: “Бях с Елтън Джон този уикенд и му казах – “Ти си причината, поради която спрях това със Spice Girls”. Гледах го във Вегас, на турнето The Red Piano, стоях отпред и го гледах как пее тези песни, които пее всеки път, година след година, и неговата страст, и неговата наслада бяха невероятни, дори след всичкото това време. Няколко дни по-късно, бях на сцената на Madison Square Garden със Spice Girls и си помислих: “Почти е като загуба на време, че съм получила такава възможност. Оценявам времето, което прекарахме с момичетата, но нямам това, което Елтън има у себе си, след всички тези години”. Нямаше нищо друго, освен това, че децата ми бяха в публиката и исках те да видят майка си в Spice Girls”.
Дизайнерката признава, че с дъщеря ѝ, Харпър, често гледат заедно филмa “Spice World”, посветен на групата, особено когато са на почивки.

https://www.teenproblem.net

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *