Партньор на Проватон
 7 неща, които получавате от здрава връзка с партньора си

7 неща, които получавате от здрава връзка с партньора си

Сподели в

Доста рядко ( е може би се случва и по-често, признавам си) мъжа ми заапочва да се муси. Не знам какво съм направил,главата ми е скрита в някоя книга или пред компютъра. Аз съм невинен наблюдател. Но все пак, когато реши да сподели, слушам оплакването му от поредният дълъг ден на работа или как някой го е засякъл на сфетофара и това много го е ядосало. Защо аз (и останалите от нас, които са в щастлива връзка) се примиряваме с това?

Защото това, което получаваме е една невероятна любяща връзка, далеч надхвърляща всички пролеми, които можем да имаме.

1. Емоционална подкрепа

Той/тя е мой фен, както и рамо на което да поплача, когато не спечеля голямата игра. Той/тя знае моите рани, изнервящи теми и ги избягва, защото може да ми говори по начин, който ме кара да се чувствам обичан/а. Знанието, че винаги и по всякакъв начин ще имам безусловна му/й подкрепа, ми дава сили да поема всяко презисвикателство.

2. Честен съвет.

Не знам всичко и моята половинка винаги може да м покаже друга гледна точка, такаче нейният принос да ме накара да направя нещата по различен начин. Съветите й/мъ никога не са такива, че да ме накарат да се чувствам глупаво, авинаги идват с добро.

3. Неочаквани нежност.

Имаш най-ужасната седмица на света, стоял си два часа в задръстване и нямаш търпение да се прибереш. Кгато най-накрая се прибираш твоят любим е приготвил любимата ти вечеря и е готов да чуе всичко за ужасният ти ден. Малките неща и изненади те карат да се чувстваш специален.

4. Повече любов.

Колкото по-дълго сте заедно, толкова повече чувствате любовта. Да, понякога имате нужда да си починете един от друг и да излезете на кафе с приятели, но това се случва рядко. Най-вече усещате топлата енергия на любовта и привързаността, която ви напомня, че всичко ще нъде наред стига да сте заедно. Всичко останало е маловажно.

5. Нов поглед.

Да виждаш света през очите на другия е нещо безценно. То може да те накара да се усмихваш на есенните листа, капките дъжд по прозореца или слънцето, което пробива облаците. Чрез очите и сърцето изпитва много повече и прави щастието още по-голямо.

6. Семейство.

Да, ние сме едно семейство, ние и нашето куче. Майка му е на посещение в момента, затова се чувствам така, сякаш цялата любов в света е в моя дом. И знам, че има още какво да се случи. Той има брат и сестра, които все още трябва да срещна и дори имам нов племенник. Намирам всичко за стоплящо сърцето и се чувствам част от нещо голямо – семейство.

7. Тя/той ми пази гърба.

Знам, че без значение какво ще се случи, тя/той ще се грижи за мен. Д, тя/той може да ме критикува постояно, но по-добре никой друг да не се опитва да прави същото, защото ще събудят тигура в моя любим.

Даването на любов е толкова хубаво, колкото и получаването. Радостта, която споделяме, прави това най-доброто време в живота ни. Ние се обичаме открито и честно и влагаме усилията, така че това да продължава всеки ден. Това не е работа – това е чисто щастие.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *