Партньор на Проватон
 В „БЪЛГАРАН“ и ФКЦ: БИЛЕТ 15.00 ЛВ. И ЕДИН БИЛЕТ ЗА ДВАМА ЗА „ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС“

В „БЪЛГАРАН“ и ФКЦ: БИЛЕТ 15.00 ЛВ. И ЕДИН БИЛЕТ ЗА ДВАМА ЗА „ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС“

Сподели в

Хитовото представление ще се играе в зала 1 на Фестивален и конгресен център във Варна на 18 октомври от 19.00 часа. 

Билети с цена 15.00 лв. или един билет за двама от редовните цени все още могат да бъдат закупени от билетни каси на театър „Българан“ и ФКЦ във Варна. 

Влудяващата комедия „Жена ми се казва Борис“ отново ще разсмива варненци и гостите на града в специален бутиков вариант! Любо Нейков ще играе ролята на Борис във взривоопасна комбинация със Станимир Гъмов, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата, Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева. Режисьор е Владлен Александров.

Никой няма да иска да се окаже в положение, когато любовница му внезапно му заявява, че ще се срещне с жена му, за да й разкаже всичко за тяхната двегодишна интимна връзка! Случайността изпраща на Жорж (Станимир Гъмов) спасител, в лицето на артистичния и изобретателен Борис (Любо Нейков). “Спасителят” обаче забърква такъв вихър от недоразумения, че една провинциална брачна двойка панически бяга от Париж, за да е далеч от столичните безумия, една жена губи мъжа си, друга – любовника си, един мъж през съвсем кратки отрязъци от време се чувства ту като рогоносец, ту като щастлив съпруг, друг вече не е наясно със сексуалната си ориентация.

 

sputnik.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *