Партньор на Проватон
 Неща, които тя тайно иска в спалнята

Неща, които тя тайно иска в спалнята

Сподели в

Ентусиазъм за любовна игра

Когато става въпрос за секс, всички имаме много подобни, но и много различни предпочитания в спалнята. Комуникацията между партньорите е много важна за взаимното удоволствие. Както мъжете, така и жените имат своите тайни желания. Вижте какво тя би искала да получи в спалнята от партньора си.

Тя иска да инвестирате в нейното удоволствие толкова, колкото тя във вашето.

Понякога, представителите на силния пол са склонни да бъдат малко егоистични в спалнята. Не бъдете такива! Това е правило номер едно. Уверете се, че отговаряте на нейните сексуални нужди точно толкова, колкото и тя е насочена към вашите.

Ентусиазъм за любовна игра.

Обичате когато тя ви стимулира орално, нали? Най-малкото, което може да направите е да ѝ отделите нужното внимание и време що се касае до любовната игра. Покажете ентусиазъм. Покажете ѝ, че ласките ѝ са ви приятни и че ви е приятно да ѝ доставите и на нея удоволствие. Това е част от химията в секса.

8 неща, които се случват в тялото, когато спрете секса

Бъдете отговорни при използването на защита.

Ако тя няма планове за бебе, тогава трябва да бъдете изключително отговорни към партньорката си. Ако тя не желае или не може поради друга причина да приема противозачатъчни таблетки, уважете нейното желание, използвайте презервативи. Прекъснатият полов акт не е надежден, дори и да се смятате за опитни любовници, на които не може да се случи гаф.

Как да правите страхотен секс по време на цикъл

Дайте ѝ възможност да изживеете и кулминацията.

В секса никога не бива да се бърза и да се опитваме да стигнем само до оргазма. За мъжете може да е по-лесно да достигнат до върховното удоволствие, но невинаги така е за жените. Ето защо не бързайте, господа. Дайте ѝ време, дайте си време и се оставете на удоволствието заедно да стигнете до финала.

Бъдете комуникативни, без да сте досадни в спалнята.

Комуникацията в спалнята е от съществено значение за удоволствието на двамата партньори. Мръсни приказки, нежно нашепване какво ѝ харесва… Всичко звучи прекрасно, но бъдете умерени, защото може да развалите настроението, ако не постигнете баланс.

Допълнителни дрехи за нея в случай, че реши да остане.

След романтичното преживяване може да искате тя да остане да пренощува при вас. Бъдете подготвени за тези моменти с няколко тениски, които може да ѝ преотстъпите.

Az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *