Партньор на Проватон
 Най-популярният помощник на учениците се завръща в обновен вариант

Най-популярният помощник на учениците се завръща в обновен вариант

Сподели в

С реализиран тираж от над 23 500 екземпляра, „Органайзерът“ на Станислав Койчев – Стан се доказа като доста ценен помощник на децата през изминалата учебна година.

Сега влогърът представя обновеното и допълнено издание на книгата, озаглавено „ОрганайзерЪт 2.0“.

Освен основни правила по граматика, математически формули и любопитна информация по география, в „ОрганайзерЪт 2.0“ учениците ще открият полезни материали по история, английски и химия. Съветите на Стан как децата да бъдат успешни в училище вече са 30, а към тях има добавени и 10 игри с видеа към всяка от тях, с които читателите да раздвижат мозъка си с помощта на познати герои от YouTube канала на влогъра.

Вече може да се направи предварителна поръчка на книгата през уебсайта на издателство „Егмонт“, а поръчалите в срок до 14 септември включително ще получат „ОрганайзерЪт 2.0“ преди всички останали с подарък подложка за мишка.

„Когато бях ученик, постоянно майсторях свои органайзери, в които да имам не само място за писане, но и важни неща за училище – формули, правила по български език и какво ли още не. С „ОрганайзерЪт“ създадох нещо подобно за своите почитатели, но не спирах да мисля как да го направя по-добър… Сега им представям „ОрганайзерЪт 2.0“,“ казва авторът.

Изданието ще се предлага в търговската мрежа от 15 септември.

Mama Mia

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *