Партньор на Проватон
 Фестивал за здравословен живот днес във Варна

Фестивал за здравословен живот днес във Варна

Сподели в

Третото издание на събитието събира холистични лекари, консултанти, терапевти, психолози, треньори по лечебни техники Във Варна ще се проведе третото издание на фестивала на здравословния живот „Здравей Здраве”.

Събитието върви в двата почивни дни в хотел „Черно море“. Фестивалът е изграден върху три водещи принципа: доброволно, безплатно и споделено. Лектори, терапевти, инструктори безплатно споделят с посетителите своите знания и умения. Цялата общественост е поканена и е добре дошла, обявиха организаторите.

Целта на фестивала е да провокира интереса на гражданите към здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве. В рамките на разнообразни инициативи се представят широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания и се поощрява използването на здравословни стоки и услуги.

Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти, хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето.

В това издание на фестивала като лектори ще се включат д-р Клаус Гщирнер (логотерапевт, ученик на Виктор Фракъл), Иван Петърнишки (който ще представи метода ТЕС), лечителят Веселин Орешков, д-р Валери Шакола и много други.

Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *