Партньор на Проватон
 Поет и боец търси помощ за да сбъдне мечтите си, тренира при екстремни вълни във Варна (видео)

Поет и боец търси помощ за да сбъдне мечтите си, тренира при екстремни вълни във Варна (видео)

Сподели в

снимки и видео: Росен Николов, личен архив

Варненец изпрати до „Силна Варна“ видео, на което се вижда как тренира при силен вятър и вълни, които го заливат на вълнолома в морския град. Той се надява впечатляващите кадри да помогнат в търсенето на средства, с които да сбъдне мечтите си – да получи втори дан по таекуондо и да издаде втората си книга с поезия.

Ето писмото на варненеца:

Казвам се Росен Николов от Варна. Поет с една издадена книга и втора на път. Първи дан черен колан по таекуондо. Награда от Корея – родина на таекуондо. Тук федерациите не ме допускат на изпит, ако не им платя 100 евро да ме “признаят”, още 200 за изпит и още 50 за кимоно с тяхна марка. Участник съм в Х фактор, снимал съм се във филм с участието на Джерард бътлър, както и в музикални клипове. Световни сайтове за бойни изкуства многократно публикуват мои снимки. Направил съм и единствената в света таекуондо демонстрация на борда на кораба на „Грийнпийс“.

За книгата ми е необходим какъв да е лаптоп. За да пиша навсякъде, моят изгоря. А издаването струва за сто книги около 1000 лева – в зависимост от формат и брой страници и обработка. Понякога е и по-скъпо.“

Ако искате да го подпомогнете с дарение, ето неговата банкова сметка:

Банка Алианц 

BG15BUIN95611000398681

Rosen Nikolov

 

 

петел.бг

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *