Партньор на Проватон
 Когато всичко се обърка, прочетете това

Когато всичко се обърка, прочетете това

Сподели в

Има такива периоди в живота. Работата не върви, отношенията ви с половинката са разклатени, здравето ви е влошено, чувствате се депресирани и отчаяни. Знайте обаче, че ключът към щастието не се крие в липсата на проблеми, а в способността ни да се справяме с тях. От блога marcandangel.com съветват да си припомняте тези 8 неща, когато ви се струва, че нищо не става както трябва.

1. Болката е част от израстването

Понякога животът затваря една врата, за да ни покаже, че е време да поемем по нов път. С времето ще забравите болката, но ще остане ценният урок.

2. Всичко е временно

Сега сте разстроени, ядосани – това ще отмине. Само защото сега е трудно, не означава, че в бъдеще не ви очакват страхотни преживявания.

3. Притесненията и оплакванията не променят нищо

Спрете да се самосъжалявате, започнете да действате. Работете активно за промяната в живота си. Никой няма да го направи вместо вас.

4. Белезите ви са символ на вашата сила

Не се срамувайте от тях. Те означават, че болката е отминала и раната се е затворила.

5. Всяка пречка е стъпка напред

Тя ви учи да бъдете по-търпеливи, а удовлетворението от преодоляването ѝ е едно от най-хубавите чувства.

6. Негативността на другите хора не е ваш проблем

Не оставяйте горчилката и злобата на други да ви промени. И не приемайте нещата твърде лично – обикновено реакциите на хората са проекции на техни собствени проблеми, а не са свързани реално с вас.

7. Каквото трябва да се случи, ще се случи

Не можете да насилвате нещата. Ако се опитвате, само ще си причините стрес и мъка. Вярвайте на интуицията си и се възползвайте от шансовете, но и ценете това, което имате в момента.

8. Най-важно е да не се отказвате

Опитвайте отново и отново – да обичате, да мечтаете, да живеете разнообразно. Понякога трябва да минете през най-лошото, за да стигнете до най-доброто.

Lifetime.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *