Партньор на Проватон
 Мария Лалева представя дългоочакваната си книга “Живот в скалите” и във Варна

Мария Лалева представя дългоочакваната си книга “Живот в скалите” и във Варна

Сподели в

„Живот в скалите“ ще бъде по книжарниците на 8 октомври, а на 18-ти авторката й ще я представи лично и пред варненската си публика.

Книгата се превърна в интернет сензация, като тръгна из виртуалното пространство само под формата на отделни цитати с афористичен характер. Те бързо се споделяха и авторката й стана известна, преди да е отпечатала една страница от нея. Дългото чакане свърши, след като през октомври „Живот в скалите“ най-сетне бъде издадена.

Мария Лалева ще се срещне с варненци на 18 октомври, от 18.30 ч., във Фестивален и конгресен център.

Историята в романа „Живот в скалите“ заплита съдбите на няколко герои, които се срещат в стария Созопол. Младата нелечимо болна Марина и малкият й син Павел идват да живеят в морския град. Там се срещат с Михаил – известен пропил се актьор, Демир – мъдър и благ старец, Луиза – борбена и импулсивна арменка и баба Настасия – ясновидка и гадателка. Появата на жената и детето в малкия затворен свят на четиримата самотници в скалите преобръща живота на всички. Раждат се красиви приятелства, започват неочаквани промени в живота на героите. Болестта на младата жена предизиква Михаил да преосмисли житейските си избори, да открие в себе си неподозирана смелост и стремеж към нов път.

Moreto.net

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *