Партньор на Проватон
 ПУСНАХА БИЛЕТИТЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА ЗА „КОМИЦИТЕ – БЯГСТВО ОТ ТЕЛЕВИЗОРА“ В КАНЕВ ЦЕНТЪР

ПУСНАХА БИЛЕТИТЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА ЗА „КОМИЦИТЕ – БЯГСТВО ОТ ТЕЛЕВИЗОРА“ В КАНЕВ ЦЕНТЪР

Сподели в

Любимите на всички българи комици ще представят премиерно в Русе най-новия си проект „Комиците – бягство от телевизора“. Смях и забавление с цяла плеяда звезди – Любо Нейков, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Къци Лафазанов, Ненчо Илчев, Албена Павлова и Петьо Петков – Шайбата.

Верни на традициите си, звездите са подготвили много изненади, които щедро ще споделят с публиката. Любимите на България актьори ще влязат в още по-любими неочаквани и абсурдни ситуации. Смехът, забавата и доброто настроение на зрителите на спектакъла са повече от гарантирано.

След 11 години на екрана Комиците бягат от телевизора и идват в Русе за близка среща от смешен вид!

Специално за вас те ще споделят тайните от кухнята на шоуто, неразказаните истории на героите и всичко друго, което екранът е скрил от зрителя.

Този път публиката не просто държи дистанционното, а живо участва в шоуто и може да промени хода на събитията – нещо, което няма как да направи пред телевизора.
Пригответе се за среща с най-любимите образи на Комиците и запознанство с нови такива.

Най-доброто от Комиците тепърва предстои – и започва с „Бягство от телевизора“!

Комиците ще взривят /от смях 🙂 / присъстващите в зала Канев център на 12 октомври от 19.00 часа.

Интереса в Русе е изключително голям и билетите са в продажба САМО на касата на Канев център всеки работен ден от 10.00 до 14.00 и от 16.00 до 18.00 часа. Телефона за информация е 082/888-636.

В продажба са билетите за суперхита „Тя, той и още двама-трима“ на 18 октомври с Аня Пенчева, Александър Кадиев, Тончо Токмакчиев, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов и Тихомир Благоев, както и за култовата комедия „Вражалец“

Спътник

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *