Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 1 – 7 октомври 2018

Любовен хороскоп за 1 – 7 октомври 2018

Сподели в

В първата седмица на октомври Венера заема ретроградна позиция, носеща проблеми в любовта, което ще ни накара да предприемем определени действия. Позицията на планетата на любовта ще се задържи такава до 16 ноември. Някои представители на зодията ще сложат край на токсични връзки. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Слънцето ще бъде в хармония с Уран още в началото на седмицата, което ще ви накара да се чувствате по-енергични. Желанията ви свързани с любовта са интересни, но първо се уверете, че и партньорът ви е готов за малко приключения. През тази седмица ще имате желание да споделяте повече, да довършите стари разговори, да стигнете кулминация.

Телец

Тази седмица, вашият владетел Венера ще заеме ретроградна фаза в партньорския ви сектор, което ще ви накара да преразгледате връзката си. С половинката може да сте много щастливи, но също така да се окажете в сложна ситуация, върху която трябва да работите.

Може да възникнат проблеми, свързани с доверието, както и цялостно усещане за несигурност относно връзката, любовта или бъдещата посока на живота ви заедно. Необвързаните Телци може да решат да сключат примирие с бивш партньор. Няма да ви бъде лесно, но в любовта е така.

Любовен хороскоп за октомври 2018

Близнаци

Близнаците може да се отдръпнат от половинката си, действията им да бъдат своеобразен протест, особено по отношение на отговорностите свързани с това да споделяте живота си заедно. Опитайте се да постигнете взаимна хармония, да не премълчавате това, което не ви допада. Като алтернатива, ако наскоро сте започнали флирт с някого от офиса, може да започнете да съжалявате.

Рак

Венера ще заеме ретроградна позиция във вашия сектор на романтиката. Възможно е стара любов да напомни за себе си. Въпросът е искате ли да дадете втори шанс на тази връзка или не? И ако го направите, дали ще може да постигнете примирие. Времето ще покаже.

За тези от вас, които са напълно необвързани, новият месец може да донесе промени в тази посока. Раците, които се намират във връзка, може да се окажат изправени пред потенциален любовен триъгълник. Бъдете внимателни.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще трябва да обърнат внимание на редица въпроси свързани със семейството. Възможно е роднини да се опитат да саботират връзката ви. Не давайте шанс на интригите и не вземайте окончателни решения до края на ноември.

Дева

Характерно за родените под знака на зодия Дева е, че те обикновено контролират живота си и искат да планират всичко внимателно. Но сега Вселената ще ви покаже, че трябва да промените начина си на мислене. Венера, планетата на любовта и връзките, ще заеме ретроградна позиция във вашия комуникационен сектор. Време е да преосмислите своя „сценарий“ за любовта. По един или друг начин, нещо не е наред и ще трябва да го поправите.

Защо трябва да заспиваме до някого, когото обичаме?

Везни

Комуникацията с половинката няма да върви никак гладко. Може би това е ситуация, която продължава от дълго време и двамата вече сте малко уморени от нея. Възможно е да прибегнете до манипулативни думи, за да накарате половинката си да действа така, както ви се иска. Но това, уважаеми Везни, не е работеща стратегия. Венера навлиза в ретроградна фаза и доверието помежду ви може да започне да намалява.

Скорпион

В края на седмицата, на 5 октомври, Венера ще заеме ретроградна позиция в знака на зодия Скорпион. Това ще е период, в който може да усетите любовта на половинката си или обратно, да се борите със синдрома на грозното патенце. Уроците в любовта ще са много важни, защото е време да преоцените стойността си и да знаете дали човекът, с когото сте, наистина ви заслужава.

Стрелец

Ако скоро сте преминали през раздяла, време е да излекувате душата си от любовната мъка. Друга възможност е, че сте във връзка, но знаете, че има нещо, което сякаш саботира любовта ви. Потърсете съвет от близък, за когото знаете, че може да ви помогне. Може дори да решите да посетите семеен терапевт. Във всеки случай не замитайте проблемите под килима.

Козирог

Ако скоро сте започнали романс с ваш приятел, възможно е сега да започнете да съжалявате за това. Вероятно перспективите ви са се променили. За съжаление той или тя може да не е на същото мнение, дори след като проведете открит разговор. За някои Козирози има шанс да възобновят стари връзки с приятели и между тях да срещнат своя духовен партньор.

8 неща, които се случват в тялото, когато спрете секса

Водолей

Ако чувствате липса на подкрепа от страна на партньора си по отношение на вашите цели свързани с работата, това може да се превърне в проблем в отношенията ви. Имате постоянна нужда да галите егото си и интересът на партньора ви към вас ви е необходим.
Ако липсва подкрепа от него/нея, време е да проведете открит разговор. Дали половинката ви не ревнува от успехите ви?

Риби

Рибите ще започнат да поставят под въпрос всичко, което смятат за истинско в любовта. Това ще е така, защото Венера ще заеме ретроградна позиция във вашия 9-и дом на вярванията. Това, което смятате, че е вярно, вече може и да не бъде такова и това, което смятате, че не може да е реално, може да се окаже единствената истина, която приемате. Стари болезнени спомени ще напомнят за себе си.

az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *