Партньор на Проватон
 Безплатни курсове по програмиране на 6 и 7 октомври

Безплатни курсове по програмиране на 6 и 7 октомври

Сподели в
Beehive организира  безплатни обучения за различни програмни езици по случай Европейската седмица на програмирането. Тя се  реализира в множество страни в Европа, чрез организиране на срещи с учебна цел. Фокусът е насочен към привличането на деца, родители, учители и предприемачи в прояви и уроци по програмиране.
Beehive организира шестото поред издание на Европейската седмица на програмирането във Варна, като цели да даде повече възможности на младежите за реализация и знания, да повиши интереса им към технологиите, инженерните науки и математиката, както и да свърже хората с интерес към програмирането.
Технологията оформя живота ни, но позволяваме на едно малцинство да решава какво и как го използваме. Можем да направим нещо по-добро и по-голямо, отколкото да споделяме и харесваме неща. Можем да помогнем на младите таланти с интерси в сфера да развият своите идеи, да изградят нови технологии, които ще донесат радост и облаги на обществото. Точно затова главната цел на Europe Code Week Varna e стимулиране на цифровите умения, които ще спомогнат за бързото развитие на младото поколение във Варна. Точно за това сред лекторите ще бъдат както експерти, така и млади таланти и студенти, които са се усъвършенствали в определен програмен език и желаят да споделят знанията.
Europe Code Week Varna ще се проведе на 6 и 7 октомври. Събитието е безплатно след регистрация, благодарение на финансовата подкрепа на Община Варна – програма „Младежки проекти 2018”.
Пълна програма може да намерите в събитието онлайн: https://www.facebook.com/events/391285838015715/?active_tab=about
Безплатна регистрация за участие: https://www.eventbrite.com/e/code-week-eu-tickets-50478242783
vnews.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *