Партньор на Проватон
 6 неща, които всяка уверена жена трябва да притежава

6 неща, които всяка уверена жена трябва да притежава

Сподели в

Увереността е едно от най-секси качествата, които една жена може да притежава. Наистина има нещо адски привлекателно в жена, която знае какво иска, как да го постигне и го прави със замах. Но както се казва – „една птичка пролет не прави“. Ето защо уверената жена трябва да…

Отстоява себе си

Тя не се страхува да каже какво мисли, независимо дали ще се хареса или не. Но дори понякога думите ѝ да болят, може да сте спокойни, че знаете наистина какво е мнението ѝ по даден въпрос.

Има стабилни граници

Една уверена жена знае от какво значение са здравите граници и ги поставя без да се замисли. Хората срещу нея също винаги знаят докъде могат да се простират, какво толерира и какво никога не би приела.

Да подкрепя

Уверените жени не се страхуват някой да бъде по-добър от тях, затова са страхотна опора както на своя партньор, така и на приятелките си.

Да е независима

Тя не се интересува от материалните облаги, които даден човек може да ѝ предложи. Напротив, за нея това е унизително, затова работи здраво, за да може да покрие стандарта си на живот.

Да е позитивна

Уверената жена знае значението на позитивното мислене и че всичко се постига по-лесно с добра дума. Тя се грижи чудесно за собственото си щастие.

Да знае и силните, и слабите си страни

Това че е уверена, не я прави безгрешна. Но тази жена знае как да използва уменията си в различни области и не се срамува да признае недостатъците си. Че кой няма такива?!

източник: lifetime.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *