Партньор на Проватон
 Дуейн Джонсън и Under Armour с нова колекция за спорт

Дуейн Джонсън и Under Armour с нова колекция за спорт

Сподели в

Каквото и да кажем за Дуейн Джонсън ще бъде малко. Проектите му в киното следват буквално един след друг, а в само в рамките на тази година за трети път ни дава повод да пишем за колаборацията му с Under Armour.

 

През май видяхме как обувките му ще подобрят тренировките ни, а месец по-късно към тях бяха добавени и слушалки, които претендират, че могат да издържат и на най-предизвикателната тренировка. Сега обаче Скалата е решил да ни предложи нещо ново.

All Day Hustle Collection

Колекцията е част от Project Rock 1, но идва в два варианта – черен за през нощта и бял за през деня. All Day Hustle Collection включва тениски, раници, сакове и, разбира се, обувки.

Снимка 379391

Източник: Under Armour

Снимка 379395

Източник: Under Armour

Ще обърнем специално внимание на обувките, защото са универсални и могат да служат както за тичане, така и за тренировка във фитнес залата.

Снимка 379392

Източник: Under Armour

За наше успокоение Дуейн Джонсън лично е участвал във всеки етап от проектирането им. Като лично ги е тествал, за да се убеди, че отговарят на стандартите му за трениране. А както знаем той не си поплюва, когато дойде време за фитнес.

 

Горната им част е от мрежеста тъкан, която позволява на крака да диша. Тя е гъвкава и трябва да осигури максимален комфорт и подвижност по време на тренировка.

Снимка 379389

Източник: Under Armour

И понеже са проектирани от Дуейн Джонсън, а той държи на тренировките за кардио, обувките разполагат с технологията Micro G, която позволява рязкото сменяне на посоките на движение, без това да се отрази на представянето.

Снимка 379390

Източник: Under Armour

Материалът в задната част на обувката е по-твърд. Това е така, защото при тренировка с “големи тежести” всеки има нужда от максимална стабилност. Именно в областта на петата подметката е леко изпъкнала, за да намали напрежението върху глезените и колената.

 

Артикулите от All Day Hustle Collection вече са в продажба от 20 септември. Завършваме с една много яка реклама, в която Дуейн Джонсън разкрива философията си.

източник: topsport.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *