Партньор на Проватон
 Празник на водните спортове организират във Варна

Празник на водните спортове организират във Варна

Сподели в

Ако обичате морето, водата и спорта и сте на възраст между 12 и 20 години може безплатно да опитате ветроходство, гребане, гмуркане с акваланг

На празник на водните спортове канят на 29 септември във Варна. Ако обичате морето, водата и спорта и сте на възраст между 12 и 20 години може безплатно да опитате ветроходство, гребане, гмуркане с акваланг. Нужни са бански, хавлия, слънцезащитен крем и добро настроение.

Направете своя воден „тест драйв” и изберете своя спорт. Не закъснявайте за регистрацията в 10:00 – местата са ограничени.

Програмата включва:

Състезание по скоростно (моноплавници) и подводно (акваланг)плуване в басейн; Отворено състезание от 09,30 часа в басейн „Приморски” (изисква се водолазен сертификат за подводното плуване). От 14 и 15 часа първи стъпки под вода с водолазно оборудване за всички желаещи, без сертификат, включва инструктаж и спускане.

Яхт клуб „Кап. Г. Георгиев – Порт Варна”:
Изложение клубове по водни спортове на кея на яхт клуб „Кап. Г. Георгиев – Порт Варна” от 10 до 14,30 часа. В 10 часа започва регистрация за пробване на спортове: плаване, гребане, гмуркане. В 10, 30 часа излизане на вода с гребни лодки. В 11 часа стартира прожекция къси филми/клипове – хале Яхт Клуб Порт Варна. В 11, 15 часа ще се проведе инструктаж за плаване с яхти. 15 минути по-късно излизане на всички яхти и гребни лодки – качване на борда. След 13:15ч излизане на част от лодките за втори/трети курс

Празник на водните спортове 2018 Варна се организира и ръководи от Яхт Клуб “Кап. Георги Георгиев – Порт Варна” в рамките на Проект WOW – Wave On Wave – Water Sports for Young People’s Physical Activity, съфинансиран по програма Erasmus+ Sport. Водещ партньор по проекта е Община Пезаро, Италия, а други партниращи страни са A.D.E.L., Братислава, Словакия, Getxo Kirolak, Гечо, Испания, Sport Nautique de Nancy, Нансир Франция. Проектът приключва на 31 декември 2018г.

източник: varnautre.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *