Партньор на Проватон
 Какво кара всяка зодия да се усмихва?

Какво кара всяка зодия да се усмихва?

Сподели в

Усмивката е сила и вдъхновение. Позитивните хора винаги внасят ведра енергия в живота ни, карат ни да виждаме света през розови очила. Ето и кои неща правят различните зодии истински щастливи – толкова, че не могат да свалят усмивката от лицата си.

Овен

Състезателният дух на Овена е наистина впечатляващ. Независимо дали става дума за спечелване на бас, спортно състезание или проект на работното място, всяка победа кара Овена да се усмихва широко. Но внимание – само истинската победа носи истинско удовлетворение на тези хора, не биха се зарадвали, ако им „подарите“ наградата.

Телец

Ако искате да погъделичкате сетивата на Телеца, то трябва да го глезите. Разбира се, нещото, което може да ги изстреля на седмото небе, е вкусната храна. Те могат да изпаднат в истински екстаз само от едно ястие, стига то да е приготвено съвършено.

Близнаци

Близнаците са от хората, които умеят да се радват на живота и не се нуждаят от нещо специално, за да се усмихват. Ведрият им характер е заразителен! Това, което ги прави истински щастливи, са срещите с приятели. Щом са сред „свои хора“, те буквално греят.

Рак

Раците са щастливи, когато са в спокойна семейна обстановка. Най-много се радват на празници, когато цялата фамилия е около масата. Нещото, което може да ги усмихне, е да видят крайния резултат след някаква ремонтна дейност, в която те са били главни действащи лица.

Лъв

Лъвовете са консуматори по душа и пазаруването им носи истинско удоволствие. Те изпадат в екстаз, когато по магазините има намаления или са сключили наистина добра сделка. Всъщност, Лъвовете се радват и когато пазаруват подаръци за техни близки. Ако се чудите кои са тези луди хора преди Коледа, които тичат в галоп из моловете, това е отговорът!

Дева

Девите обичат да се доказват в най-различни сфери. Това, което винаги ги кара да се усмихват широко, е да намерят решение на уж неразрешим проблем или казус. Всъщност, не е ясно кое им доставя по-голяма удоволствие – възхищението в очите на другите или гордостта от постигнатото.

Везни

Везните са известни с това, че никак, ама никак ни обичат да влизат в конфликти. Това, което ги кара да се усмихват истински, е доброто отношение. Хармонията и мирът са техни най-висши идеали и когато ги срещнат у някой са ужасно щастливи.

Скорпион

Макар на пръв поглед да изглежда строг и не особено позитивен, Скорпионът също си има своите слаби места, които го разтапят. Едно от тях е да се чувства разбран и оценен. Е, за околните наистина не е особено лесно да разберат странната му, понякога студена, природа, но това е нещото, което го радва истински.

Стрелец

Стрелецът е от онези хора, чиято усмивка никога не слиза от лицето. Те наистина се въодушевяват лесно, просто защото намират живота за прекрасен и пълен с изненади. Чувстват се истински щастливи, когато започнат да планират някое ново пътешествие – дори това ги радва повече от самото преживяване.

Козирог

Козирозите са зодията „на честта“. Буквално. Те се радват на всякакви признания, отличия и грамоти. Тъй като са адски усърдни в работата си (дори спокойно могат да бъдат наречени работохолици), признанието от околните ги изстрелва на 7-то небе.

Водолей

Макар да им е заложено да са жизнерадостни и социални, Водолеите обичат да прекарват време насаме със себе си или с някой близък човек. Най-щастливи се чувстват сред природата, където дори чуруликането на птичките може да ги накара да се усмихнат.

Риби

За да се преборят със стреса от ежедневието, Рибите обичат да „отплуват“ в техния си мислен свят. Чудите се какво може да ги направи истински щастливи? Хубава книга, филм или музика, които да ги откъснат от действителността.

източник: Lifetime.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *