Партньор на Проватон
 Ето кои са най-големите кръшкачи в хороскопа

Ето кои са най-големите кръшкачи в хороскопа

Сподели в

В любовта често партньорите се нараняват. Изневярата може да сполети всеки и никога не сме защитени от неприятната новина.

Някои хора обаче имат вродени инстинкти да се влюбват само в хора, на които могат да имат доверие, а други чувстват влечения към много и различни партньори.

Може и да не вярвате, но зодията на всеки има своето значение в желанията ни за изневяра. Най-големите кръшкачи са именно тези зодии:

Близнаци – Изключителни авантюристи, които не обичат да се задържат на едно място твърде дълго. За тях животът е тук и сега и няма време за губене. Впускат се през глава в нови партньорства, които намират за привлекателни и интересни. Любовта им към флирта и непредвидимото ги обвързва в различни връзки. Ако имате партньорство с представител на зодия Близнаци, трябва да сте склонни да прощавате и най-лошото.

Везни – Интелигентността и привлекателния им външен вид са основната стрела, която Везните забиват на всички! Дори и да са привидно мълчаливи и кротки, не остават незабелязани. Тяхната компания е желана от околните. Изпитват силни привличания към противоположния пол и не страхуват да покажат емоциите си. Поемат рискове, но понякога нараняват повече хората, които най-много ги обичат

Стрелец – Трудно започват връзки и определено не са подходящ партньор за дълготрайни взаимоотношения. Днес  могат да ви се вричат в любов, а утре вече да мислят за друга. В главата им се редуват различни любовни сценарии. Стрелците си падат по игричките и страстните изживявания. Ако ви се искат разнообразие и неангажиращи отношения, то представители на тази зодия са подходящи за периода.

Козирог – Доминантния им характер се проявява много активно и в любовния живот. Държат връзките си под контрол и сами преценяват кога и как да се развиват отношенията им. Склонни са лесно да започват връзка, но и да се впускат в нови авантюри без много много да му мислят. Търсят разнообразие и затова са склонни да изневерят.

лайфтайм.бг

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *