Партньор на Проватон
 Стоян Пасев: Бизнесът да не се успокоява, тъй като Варна не е само лято

Стоян Пасев: Бизнесът да не се успокоява, тъй като Варна не е само лято

Сподели в
“Беладжиите в туризма да внимават, проверките на институциите продължават и през зимата!” Това каза днес при визитата на вицепремиера Валери Симеонов

областният управител на Варна Стоян Пасев, предаде репортер на Varna24.bg.

“Институциите се събират и работят не само през активния сезон, а и цяла година. Виждаме, че постигнатите резултати са добри и се надяваме следващия сезон да бъде още по-успешен. Да благодарим за усилията на всички”, заяви и кметът на Варна Иван Портних.

“Бизнесът да не се успокоява, тъй като Варна не е само лято, зимата също сме атрактивни. Комисията от представители на различните институции ще работи, не със същото темпо, разбира се. Така че, беладжиите да внимават много и през зимния период, ще продължим с тези акции, макар и не в същата динамика, както през летния сезон!”, допълни областният управител Стоян Пасев.

Изказванията бяха по повод статистиката на вицепремиера Валери Симеонов, че вследствие активната работа на различните институции като МВР, НАП, РЗИ, БАБХ, Митница и др., значително са намалели нарушенията по Северното Черноморие.

източник: varna24.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *