Партньор на Проватон
 Причината защо мъжете лъжат – Разкрита!

Причината защо мъжете лъжат – Разкрита!

Сподели в

Колко пъти ви се е случвало да хванете любимия си в лъжа? А чудили ли сте се защо? Обикновено послъгват за някакви абсолютно незначителни неща. Ей така, за спорта. Но защо? Ако ви кажа, какъв е отговорът на мъжете на този въпрос, няма да повярвате!
Готовори ли сте да разберете отговора на въпроса, който е необясним за всички жени (предполагам)??? Добре… Причината мъжете да лъжат е, защото жените не слушат. Да, не ги слушаме!
Знам, че звучи абсурдно, но продължете с четенето…
Жените слушаме добре приятелите си, слушаме добре децата си, слушаме МНОГО добре шефа си… Но, когато имаме връзка с някого, изобщо не го слушаме.


Тази дълго пазена тайна ми разкри мой приятел, който ми даде за пример няколко ситуации. Едната беше следната:

 

“След като прекратих дългогодишна връзка, започнах да излизам с жена, с която ми беше изключително приятно да си прекарвам времето. Още от самото начало й обясних, че излизам от сериозна връзка и не съм готов да се хвръля отново емоционално в нова. Не си спомням да съм получавал коментар в отговор на това.
Беше готино. Сутрин си пишехме добро утро по Whatsapp, по някое време на деня се чувахме да си побърборим, а вечер не пропускахме да си кажем “Лека нощ”. Не се срещахме всеки ден, но да кажем – през ден. Имаше невероятна химия между нас и сексът беше супер. Но не го усещах някак си. Не бях готов за връзка и така си ми беше добре.
Усетих я, че започва да натиска и реших да бъда откровен, като й напомних, че от самото начало съм й обяснил как стоят нещата с мен в момента. Тя просто не ме послуша. Явно си е мислила, че отнасяйки се добре с мен и настоявайки, ще ме накара да поискам връзка с нея. Добре, обаче трябва да знаете нещо – ние мъжете, наистина казваме точно това, което мислим. Не сме сложни като жените! Но не, вие си наумявате нещо и спирате да слушате нас. И точно тогава се налага да започнем да ви лъжем, за да ви “подпомогнем” да чуете.
Накрая разбира се, аз излязах виновен, че съм обещал връзка. Не разбрах как стана!”

Така, че мили дами, следващия път, когато някой ви разкаже нещо, слушайте. Слушайте внимателно какво ви казва той. Ако искате допълнително разяснение, помолете го да ви изясни нещата.
Оказва се, че мъжете искат единствено и само да уважаваме пространството им. Да не ги притискаме, да не се опитваме да ги променяме и пришпорваме. Явно, че това провокира лъжите им.

 

Е, май пак се оказахме виновни… 😀

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *