Партньор на Проватон
 Големите грешки, когато става въпрос за секс

Големите грешки, когато става въпрос за секс

Сподели в
Няма значение колко сте опитни, когато стане дума за секс. Никой не е застрахован от грешки. Ако нещо не върви между чаршафите, помислете дали не сте направили волно или неволно някое от нещата по-долу:

 

1. „От вратата за краката“.
Липсата на предигра е една от основните причини за прецакването на оргазма при жените. Мъжът може да се възбуди за две секунди, докато на жената й трябва повече нагласа.

2. Симулиране без край.
Няма добро извинение за фалшивия оргазъм, но всички са симулирали поне по веднъж. Ако обаче го правите непрекъснато, следващият път менюто ще е същото – какво печелите? Кажете си какво харесвате.

3. Презервативите.
Сексуална нирвана без предпазни средства? Да не сме в 19-ти век! Особено при секс с малко познат партньор. Трябва да се пазите. Хапчетата не спират сифилис, гонорея и други чудеса. Не приемайте извинения, че ерекцията му страдала от презерватив. Ако не иска безопасен секс, тогава по-добре никакъв.

4. Алкохолът.
Питието може да е едно – за отпускане, но цяла бутилка ще го направи безсилен, а вас със сигурност ще ви докара до повръщане. Стомашното съдържание не е най-привлекателната част от иначе неоспоримата вътрешна красота на всеки човек. Нали помните: колкото повече алкохол в кръвта, толкова по-малко чувствителност на долния етаж.

5. Другият свършва пръв.
Няма нужда от припряност. Даже и да го правите в обедната почивка на покрива или в мазето, търпението и уменията на партньора са важни за добрия финал. Ако сте свършили преди партньора, помогнете и той да вземе своята част от удоволствието, вместо да демонстрирате нетърпеливост и вялост.

6. Гледането.
Мъжете обичат да съзерцават голото женско тяло. Както и да гледат проникването във вас. Сексът на светло е едно от любимите им занимания. Ако ви смущава прекалената светлина, метнете ризата му върху лампата. Или правете секс в 5,20 ч. сутринта. Много жени крият любимата за гледане от мъжете част – дупето и бедрата, защото се смущават от дефектите. Но мъжът, повярвайте, няма да ви мери в сантиметри, нито да следи за целулит точно в този момент. Позволете му да докосва и да гледа – това е във ваша полза.

7. Вината.
Размяната на ласки е въпрос на взаимно желание и настроение. Не позволявайте на другия да ви вменява вина само затова, че точно в този момент не искате секс. Все пак и вие не го прелъствявате, докато трае второто полувреме на мача, нали така?

източник: 24novini.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *