Партньор на Проватон
 АНАЛИЗ НА СЕКСОЛОЖКА: КОБИЛКИНА РАЗКРИ ИЗНЕВЕРЯВАМЕ ЛИ ПОВЕЧЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО

АНАЛИЗ НА СЕКСОЛОЖКА: КОБИЛКИНА РАЗКРИ ИЗНЕВЕРЯВАМЕ ЛИ ПОВЕЧЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО

Сподели в

След дълъг период от време, част от обвързаните жени и мъже често започват да се оглеждат за нови вълнения. Лятото е най-подходящото време за кратка авантюра, която да внесе малко емоция в монотонното ежедневие. Сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина дава няколко съвета:

„Вярвам, че флиртът е много важна част от живота и всяка двойка трябва да има лично пространство. Може да са само три дни, но да са по женски или по мъжки“, казва тя, предава „Дарик“.
Според нея лятото е най-подходящото време за това, а след забавленията на плажа, коктейлите и летните емоции ще се върнете още по-влюбени в своя партньор. Флиртуването прави живота по-цветен и красив.

„Но каквото се случва извън дома, си остава извън дома“, съветва Наталия. Има и моногамни партньори, които нямат нужда от това, но много често единият има нужда от флирт и от освежаване на връзката.

Сексологът смята, че изневярата не е повод за развод. Тя може да ви донесе дори повече подаръци, пари и възможности. Но тя също е сигнал, че някъде грешите. Може би сте се потопила почти напълно в образа на майката-домакиня, не обръщате внимание на партньора си или на външния си вид.

източник: themainline.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *