Партньор на Проватон
 Секс за сдобряване – отлично средство за приключване на кавги

Секс за сдобряване – отлично средство за приключване на кавги

Сподели в

Сексът за сдобряване винаги е едно от най-добрите и върховни изживявания в леглото, а и извън него (зависи къде обичате да го правите).

Тези, на които им се е случвало знаят за каква експлозия става въпрос. Онези, които все още не са го преживели, могат да видят защо сексът за сдобряване е най-страхотното нещо, което може да се случи между двама партньори!

Ще се почувствате още по-свързани

Ако сте се мразели допреди малко след грандиозен скандал, сексът ще е страстен, нажежен и истински огнен. Ще ви се иска да правите неща, които никога не сте правили. Ще сте на прага да стигнете до оргазъм само заради бушуващите хормони. А агресивната любовна игра ще ви възпламени до краен предел.

Тъпото нещо, за което сте се скарали, ще изчезне

Сексът за сдобряване е толкова добър и зашеметяващ, че онова дребно нещо, заради което сте се карали или цупили остава някъде в миналото. Често дори на сутринта не си спомняте за него.

Ако партньорът ви е бил виновен, той ще компенсира

За да компенсира вината си, партньорът ви ще даде всичко от себе си, за да ви задоволи. Вие бихте направили същото, нали?

Дори огромните проблеми биват забравени

Проблеми, касаещи партньорите и неразбирателствата между тях често биват заличени поне временно от страхотния секс за сдобряване. Много пъти проблеми от подобен род биват отсрочени във времето, защото сексът е неустоим, а и насочва мислите в положителна посока.

Чудесен край да приключите скандал, за който не се знае как ще приключи иначе

Стига сте се карали, а се награбвайте! И без това адреналинът и хормоните ще свършат останалото. Защо да се лишавате от най-страхотното изживяване, когато то ще е такова точно благодарение на бушуващите телесни химикали на гнева и страстта в едно.

Гневът ще ви направи истински страстни

Гневът повишава адреналина и тестостерона. Това дава силен енергиен тласък, който или ще се трансформира в агресивно поведение, или ще прерасне в огнена любовна игра, в която няма да можете да се наситите на движенията на другия.

Границата между насилието и секса е наистина тънка, така че изпепеляването е сходно, ускоряването на пулса е подобно, а желанието да сграбчиш другия и да му причиниш нещо – абсолютно еквивалентно.

Оргазмите са много по-силни

Няма как при такъв разгорещен секс завършекът да не е истински кулминационен. Оргазмите след секс за сдобряване са още по-върховни, още по-разтърсващи и още по-продължителни, отколкото когато и да е друг път.

източник: az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *