Партньор на Проватон
 Зелен маратон събира велосипедисти и бегачи край Варна

Зелен маратон събира велосипедисти и бегачи край Варна

Сподели в

Освен надпреварата, на поляната над Аладжа манастир ще има много забавления и игри

Четвъртото издание на любителското състезание по горско бягане и планинско колоездене – „Зелен маратон“, ще се проведе на 30-и септември в района на голямата поляна над Аладжа манастир край Варна.

Организаторите обещават много подаръци, игри и други изненади, а 40% от таксите за участие ще бъдат дарени за благотворителна кауза. Записването вече тече.

Очакват ви състезания в следните дисциплини: планинско колоездене – мъже и жени 20 и 43 км, юноши и девойки – 12 км; горско бягане – мъже и жени – 12, 20 и 43 км, юноши и девойки – 12 км; дуатлон – колоездене 20 км + бягане 12 км.

Освен надпреварата, на поляната ще има и още много други забавления, като забавни и състезателни игри с награди, настолни игри с Варна Геймс, стена за катерене, стрелба с лък, слаклайн, скачащи кокили и други.

Променени тази година са трасетата, нова дисциплина от 43 км за бегачите, електронно времеизмерване, брандирани бегачески и колоездачни тениски с вашето име, повече спонсори и подаръци, по-голям награден фонд, повече храна на подкрепителните пунктове, състезателни номера ще се раздават основно предварително, за да се спести време на място, а за групи състезатели от други градове ще се изпращат по куриер за сметка на организаторите.

Организатор на събитието е Велоклуб „Устрем“ с финансовата подкрепа на Дирекция „Спорт“ към Община Варна и съдействието на партньори.

източник: varnautre.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *