Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 17 – 23 септември 2018

Любовен хороскоп за 17 – 23 септември 2018

Сподели в

През тази седмица може да бъдем изкушени да се впуснем в нова сексуална връзка или да предприемем необмислени действия продиктувани от гнева. За щастие Меркурий ще влезе в знака на Везни, което ще помогне да балансираме комуникацията с партньора. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица ще бъдете малко хаотични. Бъдете внимателни при взимането на решения относно живота си, включително и за любовта. Вашият владетел Марс, няма да бъде в добра позиция с променливия Уран. Възможно е да направите неща, за които да съжалявате на по-късен етап. В края на седмицата комуникацията с половинката ще се подобри.

Телец

Чувствате се изключително неспокойни, нетърпеливи и разочаровани, защото не получавате това, което искате, точно когато го искате. Това е малко необичайно за вас, тъй като Телецът е известен със своето безкрайно търпение. По отношение на любовта може да се почувствате така, сякаш не се получава да си подредите нещата. Опитайте се да се отпуснете в хаоса, без да забравяте, че всичко се случва по някаква причина, дори и да не ви харесва.

4 зодии, прощаващи дори изневяра

Близнаци

Управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията и логиката, вие сте доста чувствителни към неговото движение. Всеки път, когато той се премести в нов знак и е част от вашата диаграма, това ви оказва влияние.

Е, тази седмица, Меркурий ще се премести в 5-и дом на романтиката, секса, удоволствието, където ще остане до 9 октомври. Наслаждавайте се на положителните вибрации. Романтика, флиртове, интересни запознанства.

Рак

Обвързаните Раци ще могат да постигнат съгласие по въпроси свързани с дома – ремонт, покупка, продажба. Тези от вас, които са отскоро с партньор, може да започнат да обсъждат планове за общо съжителство. Ако пък преживявате труден момент в любовта, поискайте съвет от близък.

Лъв

Желанието ви да се изкачите по стълбата на успеха в професията, може да се отрази на любовния ви живот. Няма да липсват стресови моменти, а напрежението от тях ще изпуснете върху любимия човек, който не заслужава това. Спортувайте или се отдайте на друго занимание, което да намали напрежението ви. Сексът също е добро решение.

Дева

Енергията ви изглежда е фокусирана върху работата и това е съвсем нормално за вас, Деви. Но желанието ви да балансирате между любовта и работата може и да не се осъществи тази седмица. Ако сте необвързани, покрай работата може да се запознаете с интересна личност. Нова възможност в любовта? Защо не!

Везни

Везните ще бъдат разочаровани по отношение на любовта. Желанието ви за секс е голямо, но ако половинката ви не е в същото настроение като вас, това може да ви напрегне в известен смисъл. Липсата на интимност може да се превърне в повод за конфликти. Все пак, ако се отдадете на любовни ласки, бъдете нежни един към друг.

Скорпион

Някои от обвързаните представители на зодията ще се разминават с половинката си по отношение на редица въпроси отнасящи се до вашата връзка. Това може да доведе до яростна конфронтация между двама ви. Накрая може да се почувствате предадени и разочаровани.

Стрелец

Понякога любовта е болезнена. За някои Стрелци седмицата ще донесе романтичен хаос, който ще ги накара да се почувстват тъжни. За други, които се намират във връзка, предстои изпитание за нея. Половинката ви ще се нуждае от вашата подкрепа. Запазете спокойствие, ситуацията не е толкова страшна, колкото изглежда.

Козирог

Ако през последните няколко месеца любовният ви живот е бил малко скучен и нямате половинка до себе си, пред вас могат да се появят повече от една романтични перспективи. Обвързаните Козирози ще се чувстват така, сякаш връзката им се клати. Внимавайте с импулсивните решения относно любовта.

Водолей

Имате твърде много сексуална енергия и това е хубаво, Водолеи, но внимавайте. Само защото някой показва интерес към вас, не означава автоматично, че той или тя е достоен за вашето внимание.

Риби

Ако има някого, към когото имате влечение, той може би няма да забележи вашите знаци и това ще ви разочарова. Бъдете търпеливи – този човек може да си струва чакането. Ако се намирате във връзка, с любимия човек може да решите да съжителствате заедно. Обмислете внимателно решението си.

източник: az-jenata.bg

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *