Партньор на Проватон
 Цветовете, с които се обличаш са причина за това, което се случва с живота ти

Цветовете, с които се обличаш са причина за това, което се случва с живота ти

Сподели в

Вярвате или не, цвета на облеклото ни могат да определят целия ни ден. Избирайки гардероба си, е добре да обмислим целите и енергията, която искаме да излъчваме.
Писателката Карън Раух обяснява, че всеки цвят притежава собствена вибрация, която отговаря за силата му. Ако знаете, кой цвят за какво служи, без проблем ще можете да се възползвате от тази сила и да я превърнете в своя. Eто какво разказва Раух за тези девет цвята:

Черно.
Черното е дълбока мистерия. И като всяка мистерия, то примамва. Носете черно, тогава когато искате да се съсредоточите върху живота си. Тогава, когато сте настроени рефлективно.
Синьо.
Синьото има способността да успокоява вътрешното Аз, което помага за откриване на отговори. Необходимо е тогава, когато искате да изровите някоя мисъл. Носете го, когато медитирате. Или тогава, когато ще имате важен разговор, от който зависи бъдещето. Избягвайте синьото, когато се чувствате подтиснати.
Зелено.
Спокойствие. Зеленото се асоциира с листа. Също както листата фотосинтезират, така й вие може да “фотосинтезирате” и да донесете обновен живот на нещо, което изглежда безжизнено и скучно. Зеленото е лечебен цвят.
Лилаво.
Цветът на благородството. Всеки може да използва малко лилава мощ. Ако до заплатата ви остават броени дни, а вече сте “на ръба”, носете лилаво, за да се почувствате по-добре.
Червено.
Червено=Сила. Тогава, когато се нуждаете от допълнителна сила, носете червено.
Розово.
Розовото напомня за мекота и нежност. За романтика. Носете розово, когато сте настроени любовно, за да подсилите отношенията си.
Бяло.
Цветът на безкрайността – безкрайната мисъл или творчество. Носете бяло, за да подобрите творческите си идеи.
Сиво.
Сивото е между бяло и черно. Това е процесът от мисълта към действието – твочерство и кариера. Носете сиво, ако сте в средата на проект и се опитвате да го завършите.
Жълто.
Жълтото е сигнален цвят, който привлича вниманието. Носете жълто, когато искате да привлечете внимание и да предизвикате възхищение.

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *