Партньор на Проватон
 Съвети за отслабване за заети хора

Съвети за отслабване за заети хора

Сподели в

Искате да отслабнете, но никога не намирате време. Познато ли ви звучи. Въпреки това можете да отслабвате, стига да направите някои малки промени в ежедневието си. Вижте няколко полезни съвета за отслабване за заети хора.

Съвети за отслабване за заети хора
  • Не прекалявайте с кофеина и захарта

Често, когато сме изморени и гладни, прибягваме до захарта и кафето – сигурна и бърза рецепта за енергия и засищане на глада. След първоначалния тласък, който получите, енергията ви ще се изпари. Ще сте по-изморени и по-гладни. Затова, ако сте гладни и изморени, хапнете нещо свежо и станете да се раздвижите. Ефектът няма да дойде светкавично, но ще остане по-дълго.

  • Сложете здравословната храна на показ

Понякога забравяме, че имаме здравословна храна. Особено, ако е скрита на заден план в хладилника. Затова ви съветваме да изложите пресните плодове в красиви фруктиери и да ги превърнете в част от интериора. Така със сигурност по-често ще предпочетете ябълката пред сладкиша.

  • Пригответе големи дози здравословна храна

Избягвайте да ядете от заведения за бързо хранене, като вземете в офиса здравословна храна. Преди началото на работната седмица можете да предвидите менюто си за следващите няколко дни. Избирайте храни, които са вкусни и след ден-два. Изпечете пиле и го разпределете на порции, сварете голяма доза кафяв ориз и се заредете с пресни плодове и ядки. Здравословното хранене е първа стъпка към хубавата фигура.

Съвети за отслабване за заети хора

  • Вземете си фитнес уред у дома

Закупуването на фитнес уред все повече се оказва желана инвестция. Всъщност цената на повечето фитнес уреди се равнява на таксата за фитнес за 4-5 месеца. Сдобийте се с уред за кардио, добавете гири с различни тежести и имате мини финтес салон у дома. Така можете да използвате всяка свободна минута, за да работите върху фигурата си.

  • Носете си здравословни закуски

Повечето диети и хранителни режими включват чести хранения в малки порции. Ако и вие опитвате да спазвате подобни правила, винаги носете в себе си здравословна храна за междинните закуски. Залагайте на разнообразието – шепа пресни и неосолени ядки, плод или просто пресен зеленчук. За да имате хубава фигура, е важно всяко едно ваше хранене да е здравословно.

източник: rozali.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *