Партньор на Проватон
 Как да побъркате една жена в леглото

Как да побъркате една жена в леглото

Сподели в

Този път наистина шокиращи препоръки от Наталия Кобилкина

Първо трябва да уточня нещо, което е много важно за жените: Скъпи дами, мъжете правят секс основно заради нас! Колкото повече удоволствие може да изпитва една жена и колкото по-често, и по-лесно тя достига до оргазъм – толкова повече Той се чувства горд и щастлив. Силният пол прави секс до голяма степен, за да изчетка своето его – ако партньорката му доставя невероятна наслада с орална любов, но не може да свърши, това кара мъжа да се чувства доста некомфортно.

Но сега даваме съвети за мъже! След уроците по съблазняване вече навлизаме в по- горещата сфера – тази на секса. Ще се спрем на няколко практики, които ще направят преживяванията ви в леглото наистина запомнящи се.  Обещавам, че ще има и още полезни съвети, но първо си дайте достатъчно време, за да приведете в действие настоящите. Момичета, ако четете тази статия, препратете я и на своята половинка. Няма да съжалявате!

Започваме:
Господа, имайте план и стратегия какво ще правите с нас – влезте във водещата роля, която ви се полага. Жената не понася отговорностите, особено в секса! Моля, поне там изземете инициативата от нашите ръце и ни навигирайте. Искаме да ни казвате с повелителен тон: съблечи се, отвори си краченцата, покажи си цветенцето, погали се. Искаме да се отпуснем и да не ни се налага да мислим, но за да можем да си го позволим, вие трябва да знаете какво да правите с тялото ни. В противен случай, ние се напрягаме и губим настроение за секс.

2. Правете ни комплименти и ни говорете мръсотийки. Например: “Тялото ти е създадено за секс. Искам да те скъсам. Много ме възбуждаш. Побъркваш ме. Колко си влажна….”

3. Изкъпете ни. Повечето жени страшно се притесняват от своето тяло – от аромата му в момента, от влагата, от потта. Когато преди да правим секс, ни изкъпете – това ни успокоява и отпуска. Разбира се, че можем да си вземем душ и сами, но в идеалния вариант, искаме точно мъжа да ни измие, нежно разнасяйки пяната по тялото ни, прониквайки във всички скрити местенца.

Хубаво би било, ако кажете: “Опри ръце на стената и не мърдай!”.  Искаме да ни подчинявате и да ни водите.  Можете да помолите: “Сега измий мен… Искам да миеш члена ми с устата си”. Не се страхувайте от тези директни думи – нали точно за това мечтаете, но често не ви стиска да го произнесете на глас. Всъщност жените искат да направят това за мъжа, но само, ако той наистина се чувства уверен и това личи в начина, по който го казва.

4. Редувайте сила, нежност, близост. Когато питам жените за какъв секс мечтаят – 90% от тях казват: “искам да ме притиска към стената, искам рязко да ме обърне и да проникне в мен и т.н.” Тоест жените мечтаят за леко агресивен секс, в който мъжът се налага и изглежда като че ли леко ги насилва. Но разбира се очакват в паузите той нежно ги целува, а след преживяването, ги прегръща.

5. Оралната любов – за нея трябва да напиша отделна статия. Но с две думи – клиторът е 32 пъти по-чувствителен от главичката на члена. Затова, колкото сте по-нежни с него, толкова усещането за нас е по-хубаво.

Единият вариант е да засмучете малкото й клиторче с уста и да си поиграете нежно с него, галейки го с език. Другия вариант е нежно да го обхождате с език като правите кръгчета около него.  Не сменяйте ритъма и в един момент ще забележите как тя започва да свършва. По време на оргазма й спрете да правите каквито и да е движения, но не отмествайте език от клитора. Веднага след като оргазмът отмине, продължете да галите клитора. Жената може да получи до десет оргазма, докато й правите орална любов. Можете едновременно да проникнете с пръсти във вагината или в ануса й.

6. Докарайте я до женска еякулация. Първо й направете масаж – в днешното време само мързеливите мъже нямат такива умения. Има много безплатни клипчета в интернет – научете поне 3-5 базови докосвания. Всеки мъж трябва да умее да прави лек масаж – това е вашият коз за цял живот!

Подложете под любимата хавлия, подгответе олио и започнете да я масажирате. Не пропускайте кръста, дупенцето, областта на яйчниците, гърдите, вътрешната част на бедрата. После, с намазани с олио пръсти, проникнете във вагината й и започнете да натискате много силно точка G. Напомнете й: “дишай, викай!” Тя често забравя да диша в този момент, а й е хубаво, ако може да издава звуци.

Сложете възглавничка под гениталиите и имайте предвид, че тя ще се намокри. Натискайте здраво, докато партньорката ви не започне да пръска с течност. Продължавайте независимо, че тя цялата ще се извива и ще се опитва да измъкне. Това става инстинктивно. Просто дръжте здраво и продължавайте, трябва да излезе поне 50-100 мл течност. Това не е урина, независимо, че излиза от същото място. След този оргазъм прегърнете партньорката си и й дайте малко почивка – той е доста изтощителен за жената и изисква доста сила и натиск от мъжете.

7. Помогне й да загуби контрол – завържете ръцете и очите й с шалче. Жената копнее да загуби контрола в секса – доставете й това удоволствие.

Може да завържете ръцете и краката й и лекичко да я пошляпвате. Не говоря за садо-мазо! Моето мнение е, че само хора с проблеми, причиняват болка в секса.

В случая става въпрос за много леки пошляпвания по дупенцето, гърдите и бузките на лицето. Особено по лицето – това сваля статуса на жената и я кара изцяло да се подчини на мъжа. Обаче внимавайте да удряте наистина много леко и следете реакциите на жената, за да разберете дали това й харесва. Трябва да имате уговорка – ако я боли или й е неприятно, тя може да каже “червено”, “по-леко” или “стоп” и вие трябва веднага да спрете!

8. Леко натиснете гърлото й, докато правите секс. Това е един много лесен начин жената да свърши. Хората,  които се обесват, докато правят това, обикновено умират с оргазъм. Не ви подстрекавам да убиете партньорката си – само сложете ръка на гърлото й и лекичко притиснете. Никога не практикувайте подобно нещо, ако сте пили алкохол или сте взимали наркотици! Тук мъжът трябва да бъде много-много внимателен и да наблюдава реакциите на жената. Това е техника за професионалисти, така че, ако не сте уверени в себе си – не го правете!

9. Започнете да правите секс с нея като прониквате дълбоко и излизате изцяло. Грешката, която мъжете често правят, е да вкарат члена си във вагината докрай и да стоят без да мърдат.  Вагината е най-чувствителна около отвора, така че е необходимо да  влизате и излизате, за да можете да стимулирате точно тази й част.

източник: flagman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *