Партньор на Проватон
 Рафи ще забавлява гостите на фестивала на Карин дом

Рафи ще забавлява гостите на фестивала на Карин дом

Сподели в

Огромна палитра от събития и разнообразни веселби ще изпълни двора на “Карин дом” през уикенда Градината отново ще бъде обособена на различни зони с паралелно провеждащи се събития.

Още в 12:00ч. на 15-ти на голямата сцена ще се проведе тренировка по Зумба за деца, след което DJ Pavel от популярната суинг формация Smugglers Collective ще застъпи за тричасов сет. Вечерта, след 19:00ч. пък е запазена за любимата рок банда на Варна – Boomerang. Улица на готвачите и крафт бира ще са на разположение на родителите, за да допълнят вкусно и пивко празника.

В неделя голямата сцена ще е още по-пъстра. Ансамбъл Варна и певците от студио “Да” са първи на сцената в събота

Сутринта ще започне с богата фолклорна програма от ансамбъл за народни танци Перун, фолклорни песни от Петя Пенева и изпълнения на Ансамбъл Варна. За спортните фенове от 17:00ч. е предвиден Steel Combat – високо интензивна кардио тренировка с близнаците Дидо и Ники Фурчеви. После запазено място има за варненските любимци от детско шлагерно стуио ДА. В 19:30ч., напълно в тон с името на фестивала, на сцената ще се качи вечноусмихнатият Рафи, който ще внесе много фънк настроение и танци.

Рок училище и Бахова терапия за родители ще се случат на амфитеатралната сцена Образователните знаимания отново са основен акцен. Сцена амфитеатър ще предложи Бах терапия родители, музикални уроци от Rock School и треноровки за влизане във форма след раждането Фит МАМА с Мира, в които може да се включите дори с бебе в количка.

Тази година зоната за детски работилнички ще е по-богата от всякога, а за да могат децата да изпробват повече от едно занимание. Билетът за нея е 10лв. за цял ден и ще дава възможност да се посетят всички занимания, а те никак не са малко.

Вкусни кексчета, прясна паста  и детски мандали ще майсторят в Шатра 1  

Шатра 1 ще предложи уроци по езици и забавна математика, също лимонадена работилница, рисунки за лице и лего занимания.

В Шатра 2 ще се настани новият проект на Станка Стоянова – Къщата с печките, в която децата ще направят първата си среща с кулинарията.

Логично ателиетата ще продължат с Вкусно кексче украси и накрая го хапни! с Ани Боланд и Билкознание, представено от екипът на Социалната чайна, както и Работилница за прясна италианска паста. Ще има също Гримьорница, детски мандали за оцветяване и работилница за бижута. Арте клас и Боуен терапия са предвиденси още в праграмата Отвъд детската зона, през целия ден може да очаквате още;

Представяне на програма „Ранна интервенция“ на Карин дом, където всеки родител, който има някакво притеснение за развитието на своето малко дете ще може да получи безплатна консултация.

Зъбна хигиена в ранна детска възраст, Боуен Терапия, Шах за деца, Арте Клас и две посещения с беседа в музей

Посланици на доброто на Карин дом (13:00-14:00 и 14:00 -15:00). През целият ден ще текат настолни игри с Varna Games и Боуен терапия.

Дъх на лавандула и ябълки ще омайва на фермерския пазар

Многобройни ще са изложителите със занаятчийски творения, а Карин дом също ще има свой личен щанд, където ще можете да намерите лавандула и ябълки от градината, както и най-новите продукти от техния семеен магазин. Един от най-търсените са престилките за мама и дете, с които кулинарните приключения у дома ще са не само забавни и красиви, но и ще напомнят за една добра кауза.

Редица спонсори се включиха в събитието с подаръци за томболата, за която всеки гост ще може да си закупи билет и да спечели почивка за цялото семейство, кошница с продукти от Фермерски пазар и много други.

И тази година мисията на фестивала е да стартира новата учебна година с усмивка, като в същото време ни призове да бъдем по-толерантни към децата със специални потребности и да разбираме по-добре трудностите, пред които са изправени техните семейства. Благотворителният вход за събитието е 2 лв. За деца до 12 г вход свободен.

източник: novavarna.net

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *