Партньор на Проватон
 Това са зодиите, между които любовта е невъзможна

Това са зодиите, между които любовта е невъзможна

Сподели в

Всеки човек търси любовта, живее и съществува пълноценно, ако до себе си има половинка, която го обича и подкрепя.

Мнозина от нас искат да раздават и получават любов, но нерядко се случва да попаднем на грешния човек или любовта да не е толкова бляскаво и романтично изживяване, колкото сме си го представяли. Така в крайна сметка оставаме наранени и самотни.

Именно това е и моментът, в който започваме да търсим грешките си, да се обвиняваме за провалената връзка или да нападаме бившия си партньор.

Истината обаче може да се окаже малко по-различна и вината да не е в нито един от нас, а по-скоро в звездите.

Оказва се, че някои зодиакални знаци са много по-съвместими, в сравнение с други. В горната галерия обаче ще видите онези зодии, между които любовта не е възможна. Дано вашият любовен тандем не е сред тях!

Близнаци и Риби

Близнаците са изключително приключенски настроени и не може да се каже, че отдават сериозно значение на любовните вълнения. Рибите обаче са раними и романтични натури, които не спират да търсят любовта и хармония. Ето защо в подобна връзка винаги ще има един, който се чувства пренебрегнат и в крайна сметка отношенията ще се разпаднат.

Скорпион и Лъв

Лъвът и Скорпионът са огнени зодии с по-сложни характери, поради което съжителството помежду им е доста трудно. Любовта между тези два зодиакални знака рядко продължава за цял живот, защото са егоисти, които трудно биха се променили, и то от човек, който има същата доза себелюбие.

Везни и Телец

Още една зодиакална двойка, при която любовта много трудно би се получила. Противоречията между Телец и Везни са сериозни и в крайна сметка се оказва, че те искат съвсем различни неща от живота, разминавайки се напълно.

 

източник: lifetime.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *