Партньор на Проватон
 Зодиите, с които любовта никога не е скучна

Зодиите, с които любовта никога не е скучна

Сподели в

Те обичат тръпката, драмата и силните емоции, заради което любовта със зодиите в галерията ни никога не е скучна. Монотонните връзки не са за тях и бягат от всичко, което може да убие страстта.

Обичат да им е трудно в любовта и затова колкото повече предизвикателства им поставяте, толкова те се нахъсват да спечелят сърцето ви. Склонни са да дават изобилие от внимание, но и изискват същото.

Зодиакалните знаци в галерията изпитват истинско удоволствие, когато преследват обекта на желанията си.

Флиртът за тях трябва да е интересен и с възможности за обрати, защото това им действа като истински афродизиак.

Овен

За да спечелите вниманието на Овен, той трябва да гледа на вас като на предизвикателство. Хора с тази зодия са с душа на воин и обичат да покоряват. За тях любовта е преследване, съревнование и завоюване, като трябва да знаете, че Овните почти винаги получават това, което искат.

Близнаци

Близнаците са склонни да шарят с очи и дори когато са в сериозна връзка, пак ще се заглеждат по привлекателните дами и господа. Да излизате с Близнаци е като да излизате с няколко човека едновременни. Те сменят характера си, както сменят дрехите си, а за да се чувстват щастливи и да се радват на живота, имат нужда ежедневно да флиртуват с някого

Лъв

Лъвовете обичат да демонстрират възможностите си на ловец, така че ако искате да се харесате на човек с тази зодия, трябва да го заинтригувате. Лъвът харесва хора с високо самочувствие, които леко се дърпат и показват, че няма да бъдат спечелени лесно. Те са романтични натура и им харесва да преодолеят препятствия за любовта си.

Стрелец

Стрелците са с доста омайващ характер – те са умни, забавни и много привлекателни. По тази причина лесно привличат противоположния пол. Но за да се обвържат, трябва да запалите интереса им. Нужно е да има игра и да знаят, че няма да сте на разположение във всеки един момент. Бъдете леко недостъпни, за да привлечете вниманието им.

Везни

Макар че Везните обичат да са във връзка и винаги държат да имат партньор до себе си, нищо не може да ги накара да забравят за флиртовете с непознати. Харесвам им да привличат вниманието на противоположния пол и да получават комплименти. Създават малки кризи и по тази причина връзката с тях никога не е скучна.

източник: lifetime.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *