Партньор на Проватон
 Екипите на най-големите ИТ компании в света идват във Варна

Екипите на най-големите ИТ компании в света идват във Варна

Сподели в

Организаторите на тазгодишното издание на InnoWave Summit събраха екипите на едни от най-големите ИТ компании в света.

“Специално сме се постарали в тазгодишното издание на InnoWave Summit да има вдъхновители. Целият екип на браузъра Mozilla Firefox ще бъдат във Варна, за да споделят своя опит, както и да разкажат за предизвикателствата, пред които се изправят.“ Това каза Димитър Василев от Български Бизнес Форуми, организатор на една от най-мащабните дигитални конференции в Югоизточна Европа. InnoWave Summit 2018 ще се проведе в Двореца на културата и спорта в морската ни столица на 19 и 20 октомври.

Събитието предлага възможност на предприемачи и мениджъри от България и целия свят да се срещнат с техни колеги от висшия мениджмънт на най-големите световни компании – Google, Аmazon, Alibaba и мн др. „За първи път в България идва човекът, който отговаря за маркетинга във Facebook за Централна и Източна Европа. Пристига и главният мениджър продажби на Google. Сред участниците в конференцията е и Фахрим Р. Кибриа – дясната ръка на гуруто в маркетинга Филип Котлър. Всички те ще помогнат на българския бизнес като споделят своите успешни практики за привличане и задържане на клиентите, за разработване на пазари, за внедряване на иновации и пр.

Истинско постижение лично за мен е, че във Варна пристига и Томас Кохран – човекът назначен лично от Обама, за да отговаря за дигитализацията на Белия дом“, сподели още Василев. Той отбеляза, че в експо зоната на обща площ от 2 400 кв. м. от организаторите очакват над 80 компании от 23 европейски държави.

„Изключително държим InnoWave Summit да не е просто дискусионен форум, а да спомогне на българския бизнес да реализира реални контакти и сделки, да има нетуъркинг“, казва още Василев и добавя:

„Целта ни и е да позиционираме Варна като втори дигитален хъб в българската икономика освен София – това ще допринесе за развитието на града и региона“.

източник: novavarna.net

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *