Партньор на Проватон
 Виктория Бекъм пак влезе в чантата

Виктория Бекъм пак влезе в чантата

Сподели в

По повод десетата юбилейна годишнина на модния й бранд, Виктория Бекъм реши да пресъздаде отново прословутата реклама за Marc Jacobs, която засне през 2008 година. Тогава тя позира в гигантска шопинг чанта с логото на Marc Jacobs. Американският дизайнер я помолил да стане лице на колекцията му за пролет/лято 2008 само няколко месеца, преди Виктория да стартира собствения си моден бранд.

Сега се напъха отново в гигантската шопинг чанта, но този път на нея е изписано нейното име. Специално за снимките тя покани същия фотограф, който засне фотосесията за Marc Jacobs – Юрген Телър.

Десет години след дебюта на модния бранд на Виктория бившата вече певица се утвърди като един от най-успешните и продавани дизайнери. Тя е подготвила редица събития, с които да отбележи годишнината си тази есен. Едно от тях беше корицата за британския Vogue, всички очакват с нетърпение и колекцията й, която ще бъде показана на Лондонската седмица на модата след броени дни.

А тениски със снимки от новата фотосесия ще бъдат пуснати в продажба след няколко дни на официалния сайт на Виктория Бекъм. Така че всички желаещи ще може да се разхождат със стърчащите от гигантската чанта крака на дизайнерката.

източник: eva.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *